Clientcoach - Zorgeloos Thuis

Omschrijving

Werken in het Verpleeghuis thuis! Zorgeloos thuis staat voor meer dan thuiszorg alleen. Het zorgeloos thuis team staat garant voor de optimale zorg voor cliënten die graag thuis willen blijven. Want thuis in de eigen vertrouwde omgeving , is voor iedereen de fijnste plek om oud te worden. Het Zorgeloos Thuis Pakket van Cordaan maakt dit mogelijk.

Voor meer informatie over werken bij Zorgeloos Thuis klik hier.

Wat krijg jij van ons?

 • Een jaarcontract (fulltime of parttime) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 min. € 2.007,- en max. € 2.971,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.
 • Zit je goed op je plek of heb je ambities om door te groeien? Cordaan Academie denkt met je mee.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33 % van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed tot €80,- per jaar jouw fiets...
 • Niet te repareren? Wij geven je ook korting op de aanschaf van een nieuwe.

Vereisten

 Wie ben jij?

 • Je hebt een diploma ziekenverzorgende, MDGO-VP of verzorgende IG
 • Je bent flexibel in te zetten in de wijk (maandag t/m zondag + feestdagen);
 • Je ben fulltime of parttime beschikbaar;
 • Ervaring in de thuiszorg is mooi meegenomen.

Wat ga je doen?

Als cliëntcoach ga je aan de slag binnen een van onze zorgeloos thuis teams in de wijk. Jij kent als cliëntcoach alle ins en outs van jouw cliënt. Je bent verantwoordelijk voor de verpleegtechnische handelingen bij jouw cliënten en coördineert daarnaast de directe zorg en dienstverlening hieromheen. Of het nu gaat om het bestellen van materialen of samen een boodschapje met de cliënt, jij bent de aangewezen persoon. Want voor goede zorg is ook een stukje gezelligheid nodig. Daarnaast onderhoud jij het contact met de familie, partner en andere mantelzorgers. Samen je collega’s wijkhulp, verzorgende C en verzorgende IG regelen jullie alles van A tot Z voor de cliënt. Tot slot is begeleiding op de werkvloer van leerlingen die worden opgeleid tot Verzorgende C of Verzorgende IG ook onderdeel van jouw takenpakket.

Waar ga je werken?

Cordaan is een van de grootste thuiszorg aanbieders. Jaarlijks stelt de divisie zorg in de wijk met 53 wijkteams 10.000 Amsterdammers in de gelegenheid om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Wij doen dit met respect voor de eigen levenswijze van de cliënt en in samenwerking met andere zorgverleners. Zorg in de wijk biedt verschillende diensten zoals (gespecialiseerde) verzorging en verpleging, ondersteunende begeleiding, nacht- en waakzorg. Het uitgebreide en afwisselende werkterrein nodigt uit tot snel en ondernemend werken. Cordaan is een organisatie waar veel kansen liggen voor medewerkers met initiatief. Samen met jou willen wij kijken in welke regio jij, met jouw unieke talenten en ervaring, het beste past. 

Enthousiast?

Solliciteer direct online! Heb je een vraag over de vacature? Neem dan contact op met Marloes Alteveer (Werving & Behoud) bel/app 06-48430289 of mail naar malteveer@cordaan.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature