Omschrijving

Locatie Hofmeystraat GGZ zoekt een coördinerend verpleegkundige. Wil jij je als verpleegkundige net dat stapje verder ontwikkelen in je vak? Je bent de schakel tussen de werkvloer, de manager en werkt hierbij nauw samen met je collega´s, huisarts en psychiater.

Wat krijg jij van Cordaan?

 • Een jaarcontract (32 uur) met uitzicht op een vast dienstverband of flexiblel contract van minimaal 4 uur per week;
 • Salaris conform cao GGZ voor begeleider in FWG 50 (min €3.218,- en max. €4.263,- o.b.v. 36 uur);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?

Momenteel zijn wij voor onze GGZ-locatie op zoek naar een verpleegkundige met een interesse voor de doelgroep GGZ. In deze rol ga je coördinerende taken uitvoeren. Omdat dit een vrij nieuwe functie betreft, is het belangrijk dat je kunt pionieren. Je vervult een regierol bij het initiëren, indiceren, bewaken, en bevorderen van de kwaliteit van de zorg en begeleiding van cliënten. Je werkt 8 uur op de vloer en 24 uur overstijgend. Samen met de (persoonlijk) begeleiders draag jij verantwoordelijkheid voor het op orde houden van de begeleidings-- en crisissignaleringsplannen. Ook monitor je het psychisch en lichamelijk welbevinden van onze GGZ-cliënten. De nadruk in deze functie ligt dus niet op de uitvoerende zorgtaken, maar op het coördineren, organiseren, plannen en contacten onderhouden met de andere zorgdisciplines zoals de huisarts, psychiater. Tevens werk je aan het optimaliseren van de kwaliteits- en deskundigheidbevordering.

Functie eisen:

 • Je beschikt over een diploma Verpleegkunde niveau 5;
 • Je kunt in deze functie starten bij voorkeur zo snel als mogelijk;
 • Een pre is als je al eerder in een coördinerende functie als verpleegkundige hebt gewerkt.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Omdat dit een nieuwe functie betreft, is het belangrijk dat je kunt pionieren. Je werkt zelfstandig, bent proactief en neemt initiatief; 
 • Je bent daadkrachtig en creatief;
 • Je bent niet bang om jouw input te geven. Hierom zoeken wij iemand die stevig in zijn schoenen staat en actief meedenkt met de organisatie;
 • Daarnaast kun jij zelfstandig inschattingen maken in onverwachte situaties en je collega's hierbij adviseren;
 • Je hebt een lerende houding en vindt het leuk om anderen te ondersteunen in het werk;
 • Je hebt ervaring binnen de GGZ en met de desbetreffende doelgroep;
 • Je hebt een overstijgend denkvermogen, bent communicatief sterk onderlegd, bent goed in plannen en organiseren, besluitvaardig en sensitief.
 • Een betrokken zakelijkheid in deze functie is ook van belang, bedoelende dat je boven de "partijen" kunt staan om gezamenlijk de kwaliteit van zorg en kwaliteit van leven te waarborgen.

Waar ga je werken?
Locatie Hofmeyrstraat. In stadsdeel Oost, aan de rand van de Transvaalkade met zijn mooie bloesemende bomen, vind je op de Hofmeyrstraat 30 woonplekken voor de oudere mensen met een psychische en somatische kwetsbaarheid. De bewoners van de Hofmeyrstraat hebben een uiteenlopende behoefte aan zorg en ondersteuning waarbij de een meer zorg nodig heeft op het somatische vlak en de ander heeft meer begeleiding en nabijheid nodig. Het is een echte stadse locatie. De locatie is goed te bereiken met het ov en bevindt zich vlak bij het Amstelstation.

De Hofmeyrstraat is een locatie in ontwikkeling. De werkprocessen en structuur en teambuiding zijn nog in opbouw. Je werkt samen met het team op de directe werkvloer als coördinerend verpleegkundige en ook overstijgend onder leiding van de manager GGZ.

Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Solliciteren is mogelijk tot 23 februari. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? App, bel of mail dan met Romy van Beek recruiter via rvanbeek@cordaan.nl of 06 38 69 07 48.
Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature