Omschrijving

Ben jij een mbo verpleegkundige en toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij graag een voorbeeld voor jouw team, haal jij energie uit coördineren, persoonlijke plannen opstellen en contacten onderhouden met specialisten en verwanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze woon-zorg locatie Berkenstede in Diemen zijn wij op zoek naar een coördinerend verpleegkundige.


Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao VVT in FWG 45: min € 3.174,- en max. €3.848,- op basis van 36 uur per week;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn een reiskostenvergoeding conform cao VVT;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.


Wat ga je doen?
Als je van variatie houdt, goed uit de voeten kunt met verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, dan is de functie van coördinerend verpleegkundige een leuke uitdaging. Als coördinerend verpleegkundige werk je mee in de zorg en zorg jij daarnaast dat het zorgproces van de bewoners goed verloopt. Met als doel dat zij hier op een prettige en zelfstandige manier verblijven. Dit doe je onder andere door:

 • Een voorbeeld te zijn voor jouw team en medewerkers te coachen op de kwaliteit van hun werkzaamheden;
 • Het coördineren van de werkprocessen op de afdeling, om de zorg te optimaliseren;
 • Oplossingsgericht mee te denken over het verbeteren van het beleid binnen de locatie;
 • Alert te zijn op veranderingen in de gezondheid van cliënten en de zorg hierop aan te passen;
 • Hiervan verslag te leggen in het elektronisch cliëntendossier;
 • Een herkenbaar gezicht en aanspreekpunt te zijn voor cliënten, naasten en alle betrokken disciplines. Je betrekt familieleden en anderen bij het leven van bewoners.

Vereisten

Wie ben jij?

Als coördinerend verpleegkundige herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Je bent een BIG-geregistreerd mbo-verpleegkundige;
 • Je werkt graag met ouderen;
 • Je hebt sterke coachende vaardigheden;
 • Je kunt je uitstekend inleven en ook je eigen grenzen goed aangeven;
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw bewoners en wordt hier zelf ook blij van.


Waar ga je werken?
Berkenstede (www.cordaan.nl/locatie/berkenstede) is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum aan de Weespertrekvaart in Diemen-Zuid. Het is een unieke locatie doordat iedereen samenkomt in de centrale hal. Er worden veelvuldig activiteiten georganiseerd waardoor er wordt ingezet op het welzijn van de mens.

Deze vacature staat open voor Bomentoren 1 t/m 4. Op de afdeling waar je gaat werken wonen 10 á 12 mensen. Dit zijn vooral mensen met somatische klachten, enkelen hebben een dementieel beeld en zijn nog zelfstandig. De appartementen waarin zij wonen zijn ruim, volledig zelfstandig en van alle gemakken voorzien. De manier van werken doet denken aan thuiszorg in een intramurale setting. Er is geen centrale huiskamer op de afdeling, de bewoners doen mee aan de activiteiten die centraal worden georganiseerd. 


Recent zijn er wisselingen geweest in dit team, het team is dus redelijk nieuw en in opbouw. Met een stevige basis van medewerkers die hier al jarenlang met veel plezier werken. De sfeer is collegiaal en er is ruimte voor nieuwe ideeën aangezien veel processen nog vorm moeten krijgen. Op dit moment werken er 3 coördinerend verpleegkundigen. Ben jij degene die ons team compleet komt maken?


Kleurrijk en betekenisvol met elkaar

Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?
Ben jij de coördinerend verpleegkundige die wij zoeken? Solliciteer dan direct online! Reageren kan tot en met 19 mei.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Gerrie Wessels (teammanager) via gwessels@cordaan.nl of via 06-4183 0926. Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Marloes Alteveer (recruiter) via 06-48430289 of malteveer@cordaan.nl.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature