Omschrijving

Als persoonlijk begeleider op onze GGZ locatie De Boeg in Amsterdam-West werk je met een diverse groep ouderen met een psychiatrische en somatische kwetsbaarheid.  Heb je affiniteit met ouderenzorg én GGZ? En vind jij het leuk om jouw ideeën in de praktijk te brengen? Kom dan ons diverse team versterken!

Wat krijg je van Cordaan?
Onze arbeidsvoorwaarden zijn voor de functie persoonlijk begeleider conform cao GGZ

  • Een jaarcontract van 24 tot 36 uur met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een salaris van minimaal €2.870,00 en maximaal €3.863,00 (FWG 45) op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn en collectiviteitskorting op je zorgverzekering
  • Een fietsplan

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen in bijvoorbeeld de ouderenzorg of GGZ. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Waar ga je werken?
Onze locatie De Boeg in Amsterdam-West is een GGZ locatie voor ouderen met psychiatrische en lichamelijke problematiek. Je vindt onze GGZ afdeling in een seniorenflat in de levendige wijk Bos en Lommer met het park en winkels om de hoek. Hiernaast kunnen onze bewoners beneden naar dagbesteding en het buurthuis en hebben we een gezamenlijke woon- en eetkamer. Een mooie werkplek waar veel gebeurd en de bewoners veel kunnen doen!

Onze bewoners
Onze 37 oudere bewoners hebben een psychiatrische kwetsbaarheid en ouderdomskwalen. We vinden het belangrijk dat onze bewoners kunnen genieten van hun oude dag. Zo ondersteunen we hen bij activiteiten, een wandeling door het park of uitje langs de winkelstraat om de hoek. Hiernaast helpen we hen bij onder andere uit bed komen, aankleden, douchen, ontbijt, lunch en diner (ADL). De meesten van hen kunnen nog best een aantal dingen zelf. We passen onze verzorging en begeleiding aan op hun wensen, behoeften en mate van zelfstandigheid. 

Het team

Omdat onze bewoners zowel begeleiding als verzorging nodig hebben is ons team erg divers. We werken samen met persoonlijk begeleiders, begeleiders, verzorgenden, helpenden, een participatieteam en natuurlijk gastheren en gastvrouwen.Samen vormen we een veelzijdig team dat onze cliënten met aandacht en toewijding begeleidt en verzorgt vanuit de Herstelvisie. Zo proberen we zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen, de mogelijkheden en de zelfstandigheid van onze cliënten. Kom jij ons team versterken?

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal een mbo-4 zorgdiploma en werkt op hbo werk- en denkniveau. (Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.)
  • Je hebt al enige ervaring in de GGZ of kennis van de doelgroep
  • Je vindt het geen probleem om ouderen te helpen bij ADL-taken. Denk aan uit bed halen, aankleden of douchen
  • Je bent flexibel beschikbaar voor dag- en avonddiensten en daarnaast in weekenden en op feestdagen
  • Je werkt graag zelfstandig, vindt het leuk om beslissingen te nemen en zet jouw ideeën graag om in acties

Ben je daarnaast geduldig en denk je in mogelijkheden? Dan maken we graag kennis met jou!

Enthousiast?
Of wil je eerst een dagje meelopen? We bespreken de mogelijkheden graag! Solliciteren is mogelijk tot 27 mei. We wervend doorlopend. Indien we eerder een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Wil jij graag in de ouderenzorg en de GGZ werken? Dan is dit een mooie kans voor jou! We kijken uit naar jouw reactie!

Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. 

Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? App, bel of mail dan met Larissa Cöhrs via 06 42 40 56 02 of lcohrs@cordaan.nl. 

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature