Omschrijving

Als doktersassistente in de ouderenzorg bied je ondersteuning aan het medisch team in Amsterdam Zuid en West. Je draagt bij aan goede behandeling door de administratie op de achtergrond netjes bij te houden, mensen aan de telefoon vriendelijk te woord te staan en afhankelijk van urgentie de afspraken goed in te plannen of cliënt overleggen te organiseren en het doen van verrichtingen. Wij kijken naar je uit!


Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (32 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 (min €2.695,- en max. €3.502,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn en reiskostenvergoeding conform CAO (17 cent per km);
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als doktersassistent ben je de spil tussen je collega’s van de medische dienst, de cliënten, zorgmedewerkers, interne- en externe artsen, overige interne disciplines en de apotheker. Je inventariseert de hulpvraag, bepaalt de urgentie op basis van de zorgvraag, geeft (eventueel) zelfstandig medisch advies. Je maakt voor onze cliënten op verzoek van de specialist ouderengeneeskunde afspraken met zorgprofessionals, regelt vervoer, inventariseert lab uitslagen en beheert het medisch archief. Ook kun je zelfstandig oren uitspuiten, de venapunctie verrichten, een ECG maken, of je bent bereid dit te leren. Kortom, je bent een belangrijke schakel van de medische dienst!

Vereisten

Wie ben jij?

 • Een gediplomeerd doktersassistent (mbo niveau 4) of diploma verpleegkundige niveau 4 met vakkennis, ervaring in/of affiniteit met de ouderenzorg;
 • Een zelfstandige en flexibele collega met helikopter-view, iemand die goed prioriteiten kan stellen;
 • Zeer secuur en discreet in werkzaamheden en contacten;
 • Beschikken over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen;
 • Een collega met kennis van automatisering/software (zoals een elektronisch medisch dossier, elektronisch zorgdossier, Office-applicaties)


Waar ga je werken?

Per 1 augustus gaat een van onze collega's met pensioen. Je gaat werken voor de locaties Beth Shalom, Buitenveldert, D’Oude Raai en OLVG west (revalidatiezorg).


Enthousiast?
Enthousiast? Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Romy van Beek (recruiter) via rvanbeek@cordaan.nl of 06 38 69 07 48


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature