Omschrijving

Inge (praktijkverpleegkundige VGZ): ‘’Onze doelgroep maakt dat het werk nooit vanzelfsprekend of saai wordt. Waar ik echt energie van krijg: als het lukt om met veel geduld, inlevingsvermogen, creativiteit en humor iets bij de cliënt voor elkaar te krijgen dat heel spannend voor hem of haar is. En zeker als de cliënt daarna ook enorm trots is op zichzelf. Ook teams komen soms voor medische uitdagingen te staan waar ze onzeker over zijn en waar wij ze bij kunnen ondersteunen en ze het vertrouwen kunnen geven om dit toch aan te gaan. Wil jij ook zowel cliënten als medewerkers helpen hun grenzen te verleggen en zo samen goede zorg te bieden?


Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract van 24 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband na 1 jaar;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg in schaal FWG 50 (min €2.986,- en max. €4.264,-) bruto o.b.v. 36 uur p.w. bij in bezit zijn van diploma tot praktijkverpleegkundige of andere passende aanvullende opleiding;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?

 • Als praktijkverpleegkundige voor mensen met een verstandelijke beperking speel je een belangrijke rol in (verpleegkundige) diagnostiek en behandeling. Zo voer je zelfstandig consulten uit op locaties met een grote diversiteit aan verpleegkundige- en medische hulpvragen zoals; wondzorg, palliatieve en terminale trajecten en kleine medische interventies onder supervisie van huisartsen en artsen verstandelijk gehandicapten. Daarnaast heb je een monitorfunctie voor de artsen en verricht je door de artsen geïndiceerde verpleegtechnische handelingen. Je coacht begeleiders op de woning in het uitvoeren van het medisch beleid en stuurt bij waar nodig. Je maakt als Praktijkverpleegkundige onderdeel uit van het medisch team en het team van praktijkverpleegkundigen. Je werkt nauw samen met de begeleiders, de medische-, de paramedische- en gedragskundige disciplines en je initieert, controleert en evalueert ingezette behandelingen in overleg met de artsen-VG en huisartsen. Je geeft als Praktijkverpleegkundige ook instructies en advies aan zorgmedewerkers op de diverse woonlocaties. In deze functie krijg je de mogelijkheid tot deelname aan kwaliteitsverbeteringen en innovatieve projecten. Je levert bijdragen aan de ontwikkeling en verbetering van zorginhoudelijk beleid.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd verpleegkundige met HBO werk- en denkniveau. Op basis van kennis en opleiding zal samen bepaald worden welke aanvullende scholing/opleiding gevolgd wordt.
 • Je hebt een aantal jaren brede praktijkervaring opgedaan, bij voorkeur in de verstandelijk gehandicaptenzorg;
 • Je bent in staat zowel zelfstandig als samen te werken en je kan goed prioriteiten stellen;
 • Je hebt overtuigingskracht, bent empathisch, tactvol en nauwkeurig en staat stevig in je schoenen;
 • Je houdt ervan om creatief naar oplossingen te zoeken bij angstige of gedragsmoeilijke cliënten;
 • Je bent gemotiveerd om uit te puzzelen wat er aan de hand is met een cliënt als een (medisch) probleem onduidelijk is,
 • Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Waar ga je werken?
Je zal gaan werken op verschillende woonlocaties van Cordaan in Amsterdam. Op deze locaties wonen cliënten van alle leeftijden met een verstandelijke beperking van wisselende ernst, al dan niet gecombineerd met lichamelijke, gedrags- en/of psychische problematiek.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar

Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je CV een motivatiebrief. Ben je benieuwd naar ons werk, heb je nog vragen of wil je een dagdeel met ons meewerken? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Inge Piels (praktijkverpleegkundige VGZ) via 06-13114084 of ipiels@cordaan.nl. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem contact op Ranoe Baidjoe via rabaidjoe@cordaan.nl of 06-39776184. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox of neem contact met ons op.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature