Omschrijving

Samen met het team sta jij voor de ontwikkeling van de jongeren! Cordaan Jeugd zoekt per direct een gedragsdeskundige voor 24-36 uur per week.

Wat krijg jij van Cordaan?

  • Wij bieden je een jaarcontract voor 24-36 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband. Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg in schaal FWG 60 (min. 3.861 en max. €5.370 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
  • Pensioenregeling.
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris en vakantietoeslag van 8% per jaar;
  • Scholingsmogelijkheden.
  • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Wat ga je doen? 

Als gedragsdeskundige bij Cordaan Jeugd zorg je voor adequate ondersteuning en hulpverlening aan kinderen, jongeren en/of ouders met een beperking, aan hun sociale netwerk en aan de betrokken begeleiders. Vanuit jouw kennis en expertise op het gebied van ontwikkeling en gedrag breng je advies uit aan je collega's. Je ondersteunt hen bij het analyseren van casuïstiek en denkt mee over mogelijke vervolgstappen in de begeleiding/behandeling. Waar nodig kan het zijn dat je aansluit bij gesprekken met cliënten en huisbezoeken. Cordaan Jeugd werkt samen met het OKT, de WSS, jeugdbescherming en de andere bij het gezin betrokken professionals om de hulpverlening aan het gezin zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten. We gaan voor maatwerk. Je levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de dienstverlening van Cordaan Jeugd door wetenschappelijk- en praktijkgericht onderzoek, preventie en voorlichting, beleidsontwikkeling en deskundigheidsbevordering.


Waar ga je werken? 

Bij Cordaan Jeugd worden verschillende diensten aangeboden die enerzijds gericht zijn op het stimuleren van de ontwikkeling van de kinderen en anderzijds op opvoedondersteuning en vermindering van de belasting van de ouders.

De dag-behandelgroepen van Cordaan Jeugd zijn gevestigd in het kinderdienstencentrum en op de zorg-onderwijsgroepen van verschillende speciaal-onderwijs scholen in Amsterdam. Daarnaast vinden de werkzaamheden ook plaats bij de gezinsdiensten van Cordaan Jeugd. Bij Cordaan Jeugd wordt de vraag van het kind/de jongere en diens ouders centraal gesteld en als uitgangspunt genomen voor de begeleiding en behandeling. Daarnaast zijn preventie en het versterken van het cliëntsysteem belangrijke uitgangspunten. Vanuit de visie dat de ondersteuning zo normaal mogelijk en zo dicht mogelijk bij de cliënt en de ouders geboden wordt, streven we ernaar om kinderen zo lang mogelijk in hun gezin of een gezinssysteem te laten opgroeien.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar

Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent gedragsdeskundige met een afgeronde universitaire studie orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie, aangevuld met een basisaantekening psychodiagnostiek. Je hebt enkele jaren ervaring in het werk als gedragsdeskundige en dan bij voorkeur met kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking. Je vindt het leuk om in een team te werken met collega gedragsdeskundigen. Je bent in staat zowel mondeling als schriftelijk advies uit te brengen. Je bent in het bezit van een positieve grondhouding, bent daadkrachtig en motiverend naar de verschillende disciplines. Je kan samenwerken in een multidisciplinair netwerk.


Enthousiast?

Je kunt hier direct online solliciteren! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie over deze functie kunt u bellen met Bregje van der Wiel (gedragsdeskundige bij Cordaan Jeugd) via T 06 -11513598 (bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag) of met Marc Smit (leidinggevende behandelteam Jeugd) via T.06-22710659 (bereikbaar van maandag tot en met donderdag). Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem contact op Ranoe Baidjoe via rabaidjoe@cordaan.nl of 06-39776184

Sollicitatievoorwaarden

https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature