Omschrijving

Voor onze locatie De Marke de Meenthoek in Huizen zijn wij opzoek naar een verpleegkundige collega voor de afdeling somatiek en de afdeling psychogeriatrie. Collega’s die het leuk vinden om mee te bouwen aan een team, kwaliteit van zorg willen bieden en gezondheid, vitaliteit en saamhorigheid belangrijk vinden. Ben jij een gediplomeerd verpleegkundige en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (16 - 32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 45 (min. € 2.858,- en max. €3.848,- bruto per maand o.b.v. 36 uur);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding;

Naast de geldende arbeidsvoorwaarde kun je bij onze locatie gratis parkeren, zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer en houden wij ons flink bezig met gezondheid en vitaliteit!

Wat ga je doen?
Uiteraard ben jij als gediplomeerd verpleegkundige bekend met de taken die horen bij je functie. Wat wij belangrijk vinden is dat wij als team, elke dag, het verschil kunnen maken in het dagelijks leven van onze bewoners op onze bijzondere locaties. Je creëert met je collega’s een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten. Rekening houden met de individuele wensen van de cliënt vinden wij erg belangrijk, het behouden van zelfstandigheid is altijd ons uitgangspunt.

Naast je taken als verpleegkundige zijn wij ook opzoek naar mensen die het leuk vinden om hun kennis en passie voor de zorg over te dragen aan studenten en stagiaires. Een bijdrage leven aan de toekomst van de zorg dus! Maar ook krijg je zelf alle mogelijkheid om te leren en je te ontwikkelen. Cordaan is een organisatie dat alles inzet om medewerkers tot bloei te laten komen. Uiteraard toon je inlevingsvermogen en deskundigheid als het aankomt op de omgang met familieleden en verwanten van onze bewoners.

De Marke de Meenthoek streven wij ernaar om de bewoners zoveel mogelijk het leven te laten leiden wat zij gewend zijn. En jij, kan daar als verpleegkundige aan bijdragen!

Vereisten


Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een diploma MBO verpleegkundige en een geldige BIG-registratie;
 • Je hebt veel affiniteit met ouderen;
 • Je bent flexibel beschikbaar voor dag- avond- en weekenddiensten;
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent gemotiveerd om samen met je team te werken aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg;

Waar ga je werken?
De Marke - De Meenthoek is een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis. Op dit moment zijn wij op zoek naar een verpleegkundige voor de afdeling somatiek én de afdeling psychogeriatrie.


Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?
Ben jij de verpleegkundige die wij zoeken of ben je nieuwsgierig naar meer? Solliciteer dan direct online of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie en een rondleiding om sfeer te proeven op onze gezellige locatie!

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.


Voor meer informatie of een kop koffie kun je contact opnemen met:
- Lidy Onink (locatiemanager) via 06-4843 0319 of lonink@cordaan.nl
- Mirjam Pronk (teammanager somatiek) via 06-8190 7743 of mpronk@cordaan.nl
- Vera Wierstra – van Zuijlen (teammanager psychogeriatrie) via 06- 8117 9707 of vevanzuijlen@cordaan.nl

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature