Omschrijving

Zorgeloos thuis staat voor meer dan thuiszorg alleen. Het zorgeloos thuis team staat voor optimale zorg voor cliënten die graag thuis willen blijven wonen en dat betekent dat er ook tijd is voor een kopje thee of een wandeling. Als medewerker bij Zorgeloos Thuis kun je echte 1-op-1 aandacht bieden. Ben jij helpende en geloof jij ook in aandacht als beste medicijn? Kom dan ons team in Huizen versterken!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract voor 16 tot 32 uur (in overleg) met uitzicht op een vast contract
 • Salaris FWG 25,- min € 2.339,- en max. € 2.928,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding;
 • Bij De Marke - De Meenthoek parkeer je gratis en direct naast de deur is het busstation.

Wat ga je doen?
Als helpende bij Zorgeloos Thuis ben jij samen met je team verantwoordelijk voor de zorg aan de zelfstandige bewoners van De Marke – De Meenthoek in Huizen. Je ondersteunt onze cliënten, zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Als helpende verleen je zorg aan ouderen, chronisch zieken en/of lichamelijk gehandicapten. Je verricht verzorgende handelingen zoals wassen, aankleden, medicijnen toedienen en maaltijden klaarzetten. Naast het verlenen van directe zorg maak je als helpende ook tijd vrij voor welzijnstaken, een wandeling, boodschappen doen met de cliënt of samen lunch maken. Want voor goede zorg is ook een stukje gezelligheid nodig!

Vereisten


Wie ben je?

 • Je bent in bezit van het diploma helpende zorg & welzijn niveau 2;
 • Je bent flexibel beschikbaar (diensten en werktijden in overleg);
 • Je hebt ervaring met ADL-ondersteuning en affiniteit met ouderen;
 • Je vindt het leuk om mee te denken aan en te participeren in veranderingen.

Waar ga je werken?
Je gaat werken in het Zorgeloos Thuis team van De Marke – De Meenthoek. Een unieke locatie vanwege haar combinatie van intramurale en extramurale zorg. Er wonen mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis. Aan deze bewoners leveren we thuiszorg indien dat gewenst is. De Marke - De Meenthoek is een onderdeel van Cordaan en start begin 2024 met het bieden van VPT (volledig pakket thuis) via ‘zorgeloos thuis’.

Het leuke aan het werken in een thuiszorg/ zorgeloos thuis team dat ondergebracht is bij een zorginstelling is dat je enerzijds zelfstandig werkt maar anderzijds ook het contact hebt met de medewerkers die de zorg leveren aan intramurale cliënten. Soms wordt er ook samengewerkt en uitgewisseld en dat maakt het werken bij de thuiszorg van De Marke – De Meenthoek afwisselend maar ook gewoon gezellig.

Cordaan is een organisatie waar veel kansen liggen voor medewerkers met initiatief. We investeren veel in ontplooiing en ontwikkeling. Niet voor niets is ons motto; we laten medewerkers tot bloei komen.

Enthousiast?
Ben jij de helpende die wij zoeken? Solliciteer dan direct online of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie en een rondleiding om sfeer te proeven op onze gezellige locatie! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lidy Onink (locatiemanager) via 06-48430319 of David Ordas (teammanager) via 06-41690907.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature