Omschrijving

Ben jij een ervaren gediplomeerd helpende met de ambitie om door te groeien naar verzorgende C én wil jij je inzetten zodat ouderen (met dementie) langer thuis kunnen blijven wonen? Bij Cordaan bieden wij jou de kans om een erkend medicatiecertificaat te behalen en zodoende aan de slag te gaan als verzorgende C in de thuiszorg! Zo wordt jouw diploma Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 nóg meer waard!

Benieuwd hoe? Lees dan onderstaande vacature!

Wat krijg je van ons?

 •  Een door Cordaan betaalde 1 daagse cursus via Zorgcollege t.w.v. €315,-;
 • Een contract als wijkhulp (CAO VVT FWG 25) voor 8 maanden met 1 maand proeftijd en na het behalen van je certificaat (na 1 maand) maak je direct de stap naar salaris conform Verzorgende C (CAO VVT FWG 30);
 • Werken in 6-8 uurs diensten van 24 uur per week (1e maand) tot 32 uur per week (vanaf de 2e maand) uur per week als Verzorgende C;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding tot €80,- per jaar.

Zorgeloos Thuis
Binnen het domein Zorg in de Wijk van Cordaan bieden een aantal teams zorg, welzijn en huishoudelijke ondersteuning aan mensen thuis welke vergelijkbaar is met de zorg binnen een woonzorgcentrum. We noemen dit Zorgeloos Thuis. 

Zorgeloos thuis staat voor meer dan thuiszorg alleen. Het zorgeloos thuis team staat voor optimale zorg voor cliënten die graag thuis blijven wonen en dat betekent dat er ook tijd is voor een kopje thee of een wandeling. Als medewerker bij Zorgeloos Thuis kun je echte 1-op-1 aandacht bieden.

Zorgeloos thuis is op zoek naar zorgmedewerkers met een helpende diploma die binnen een maand opgeleid, ingewerkt, ingezet én uitbetaald willen worden als verzorgende C.

Hoe werkt het?
Je loopt een maand mee met een aantal ervaren collega's, volgt verschillende e- learnings vanuit Cordaan en wordt afgetoetst in de praktijk. Een vereiste om door te stromen tot Verzorgende C is het volgen- én behalen van de bijscholing medicatie aanreiken via het zorgcollege. De kosten hiervan kan je na je eerste loonstrookje volledig declareren bij Cordaan.

Verzorgende C:

Als verzorgende C bij Cordaan kom je te werken bij een van onze leuke teams en ben jij samen met het team verantwoordelijk voor de zorg in een stukje Amsterdam. Je ondersteunt onze cliënten, zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Je verleent zorg aan ouderen, chronisch zieken en/of lichamelijk gehandicapten. Je verricht verzorgende handelingen zoals wassen, aankleden, medicijnen toedienen en maaltijden klaarzetten bij cliënten in de wijk. Je signaleert en rapporteert ontwikkelingen en knelpunten met betrekking tot verzorging en verpleging.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van je diploma helpende zorg & welzijn - niveau 2 en gemotiveerd om door te groeien tot verzorgende C;
 • Je hebt minimaal 2 jaar (werk)ervaring als Helpende en bent toe aan de volgende stap in je carrière;
 • Je bent flexibel beschikbaar (in de ochtend, avond en het weekend) voor 24 – 32 uur per week;
 • Je beschikt over een fiets en weet je de weg te vinden in Amsterdam;
 • Je bent enthousiast, mensgericht en vindt het leuk om dat enthousiasme uit te stralen richting onze cliënten!

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?
Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Voor meer informatie over je sollicitatie kun je contact opnemen met Jacco Tilgenkamp (Recruiter) via jtilgenkamp@cordaan.nl / (06 - 34 45 58 09) of Cherrelin Imanuel (Recruiter) via cimanuel@cordaan.nl / (06 - 41 69 09 89)

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Heidi Muilenburg (Teammanager Centrum) via hmuilenburg@cordaan.nl / (06 – 18 68 37 60)

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature