Omschrijving

Wil jij binnen de thuiszorg werken als de kinderen naar school zijn én weer op tijd op het schoolplein staan om je kind op te halen? Heb jij ’s ochtends, 's middags of ‘s avonds een paar uur per week de mogelijkheid om weer lekker aan het werk te gaan? Heb je een diploma als Helpende plus, Verzorgende C of IG of als Verpleegkundige? Dan is Cordaan Zorg in de Wijk op zoek naar jou!

Met een klein contract (4–16 uur per week) en een rooster dat is afgestemd op de schooltijden van jouw kind(eren) kan je bij ons aan het werk en maak jij dagelijks onze cliënten blij met je komst!


Wat krijg je van ons?

Wij zijn ons goed bewust van de complicaties welke het combineren van werk en kinderen met zich meebrengen. Daarom bieden wij jou graag de mogelijkheid om tijdens of buiten de schooltijden van jouw kind(eren) bij ons aan de slag te gaan als Helpende+, Verzorgende C, Verzorgende IG of Verpleegkundige in Amsterdam!

Je krijgt hierbij van Cordaan:

  • Een contract voor 4 tot 16 uur per week, afhankelijk van jouw beschikbaarheid
  • 4 tot 5-urige diensten afhankelijk van de schooltijden van jouw kind(eren) tussen 7:00 – 23:00
  • Een vaste standplaats in Amsterdam, te weten wijkteam Centrum; Slotermeer; Geuzenveld; Staatsliedenbuurt of Buitenveldert
  • Een functie als Helpende +, Verzorgende C, Verzorgende IG, (wijk)ziekenverzorgende of Verpleegkundige, afhankelijk van jouw relevante diploma(‘s) en ervaring!

Vereisten

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in een flexibele functie die goed te combineren is met de verantwoordelijkheden voor jouw kind(eren)? Neem dan contact met ons op! Wil je liever eerst even meelopen om een beeld te krijgen van werken in de Wijk? Dan kan dat natuurlijk ook.

Neem voor vragen over de vacature of een mogelijke meeloopdienst gerust contact op met

Jacco Tilgenkamp – Recruiter (jtilgenkamp@cordaan.nl / (06 - 34455 809);

Cherrelin Imanuel - Recruiter (Cimanuel@cordaan.nl / (06-41690989);

Heidi Muilenburg – Teammanager Centrum (hmuilenburg@cordaan.nl / (06 – 18 68 37 60);
Laura Taskin - Teammanager Slotermeer & Geuzenveld (ltaskin@cordaan.nl / 06 - 39 00 59 53);
Frank Louwen 
- Teammanager Buitenveldert (flouwen@cordaan.nl / 06 - 39 53 40 60)

Sollicitatievoorwaarden

https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature