Omschrijving

Als begeleider op onze locatie Kinderdienstencentrum De Kring in Amsterdam Zuidoost krijg je de kans om echt impact te maken op kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking, ontwikkelingsachterstand of psychiatrische kwetsbaarheid. Kom werken in een omgeving waar kwaliteit en betrokkenheid voorop staan! Lees hieronder snel verder!

Wat krijg je van ons?
Onze arbeidsvoorwaarden zijn voor de functie van begeleider conform cao Gehandicaptenzorg

 • Een jaarcontract van 24 tot 36 uur met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een salaris van minimaal €2.617,00 tot maximaal €3.535,00 (FWG 40) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week)
  Per 1 juni 2024 wordt een algemene loonsverhoging toegepast van 2%
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar
 • Een reiskostenvergoeding
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn en collectiviteitskorting op je zorgverzekering
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding
Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Wat ga je doen?
Als begeleider op onze locatie De Kring ben je aanspreekpunt voor kinderen, jongeren en hun netwerk. Je werkt coördinerend en weet mensen mee te krijgen in jouw enthousiasme. Je werkt samen met een team, waarbij kwaliteit en betrokkenheid belangrijke waarden zijn. In jouw functie als begeleider ondersteun jij de persoonlijke begeleider die direct leiding, sturing en coaching geeft aan jouw groep kinderen en hun ouders. Een mooie uitdaging voor jou! 

Waar ga je werken?

KDC de Kring | Cordaan
Welkom bij De Kring! De Kring is een kinderdienstencentrum (KDC) in Gaasperdam, Amsterdam Zuidoost, voor kinderen met een verstandelijke beperking, ontwikkelingsachterstand of psychiatrische kwetsbaarheid. Wij bieden ook dagopvang, naschoolse- en buitenschoolsopvang en logeeropvang. De leeftijd van de kinderen en jongvolwassenen varieert van 9 tot 18 jaar. Een mooie werkplek voor jou!

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van minimaal een MBO4 diploma bijvoorbeeld SPW, MMZ of een relevant hbo diploma zoals MWD, Pedagogiek of SPH.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met onze doelgroep
 • Je hebt affiniteit met autisme en hechtingsproblematiek
 • Je kunt de ondersteuningsvraag van de kinderen en jongeren vertalen naar concrete doelen
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken

Communiceer je hiernaast helder en duidelijk? Dan maken we graag kennis met jou! 

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?
Ben jij die enthousiaste persoonlijk begeleider die wij zoeken? Solliciteer dan direct online. Graag ontvangen wij bij je cv een motivatie. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Ranoe Baidjoe via rabaidjoe@cordaan.nl of 06-39776184

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature