Omschrijving

Voor onze locatie Beth Shalom in Amsterdam Buitenveldert zijn wij opzoek naar een verzorgende IG collega die kennis van en ervaring heeft met ouderen met een duale problematiek (somatiek en psychiatrie). Beth Shalom is een locatie met Joodse identiteit, ruim de helft van de bewoners is van Joodse komaf, de andere bewoners hebben een andere levensbeschouwelijke overtuiging, Voel jij je geroepen? Lees dan snel verder!

Wat krijg je van ons?
De functie van verzorgende IG bij Beth Shalom is een uitdagende en afwisselende baan binnen een kleurrijke en inspirerende omgeving. Je komt in een team dat zorg biedt aan onze bewoners met somatische en psychiatrische klachten.

Daarnaast bieden wij je:

  • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform cao VVT FWG 40; min €2.695,- en max. €3.502,- bruto o.b.v. 36 uur per week;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantiegeld;
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn en reiskostenvergoeding conform cao VVT;
  • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Wie ben jij?
Wat wij belangrijk vinden is dat wij als team, elke dag, het verschil kunnen maken in het dagelijks leven van onze bewoners op onze bijzondere locatie. Je creëert met je collega’s een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten. Rekening houden met de individuele wensen van de cliënt vinden wij erg belangrijk, het behouden van zelfstandigheid is altijd ons uitgangspunt. Verder:

  • Ben je in bezit van een diploma verzorgende IG;
  • Heb je affiniteit met ouderenzorg en psychiatrie;
  • Vind je een goede samenwerking belangrijk en heb je een positieve houding;
  • Vind je het leuk en belangrijk om leerlingen en stagiaires de kneepjes van het vak bij te brengen;
  • Ben je iemand die zijn werk graag een extra dimensie geeft door zich te verdiepen in de Joodse gebruiken en cultuur en deze mee te beleven met de bewoners.

Vereisten

Waar ga je werken?
Beth Shalom staat voor warmte, veiligheid en geborgenheid. Dit geven we samen met alle medewerkers met plezier vorm. De Joodse identiteit van Beth Shalom is duidelijk zichtbaar. Aan sjabbat en de Joodse feestdagen wordt uitgebreid aandacht besteed. Deze dagen gaan meestal gepaard met veel gezelligheid en lekker eten dat in onze koosjere keuken elke dag vers wordt bereid volgens de joodse voedingsvoorschriften.

In Beth Shalom is het merendeel van de bewoners van Joodse komaf maar er wonen ook veel mensen met een andere levensbeschouwelijke overtuiging. Cliënten wonen verspreid over vier etages. Drie etages worden bewoond door mensen met psychogeriatrische problemen. De bovenste etage wordt bewoond door mensen met somatische aandoeningen en psychiatrische problemen die voortkomen uit opgelopen trauma, dit is de afdeling waar jij zal gaan werken. 


Binnen Beth Shalom is er ook een afdeling van het Sinai-centrum gevestigd. Verder is er ruimte voor dagactiviteiten voor mensen uit de buurt en heeft LEV (JMW) een plek Beth Shalom. Beth Shalom is een huis met nesjomme!


Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?
Ben jij verzorgende IG die wij zoeken? Solliciteer direct online! Reageren kan tot en met donderdag 11 juli.

Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.


Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Marion Hoitink of mhoitink@cordaan.nl via telefoonnummer 020-5047300. Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Marloes Alteveer (recruiter) via malteveer@cordaan.nl of 06-4843 0289.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pd


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature