Omschrijving

Wij  zijn op zoek naar een enthousiaste persoonlijk begeleider die de kar komen trekken bij De Boeg in Amsterdam West. Heb je affiniteit met ouderen, zorg én GGZ? Kom dan ons diverse team versterken! 

Wat krijg je van Cordaan?

Onze arbeidsvoorwaarden zijn voor deze functie conform cao GGZ

 • Een jaarcontract van 24 tot 36 uur met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een salaris van minimaal €2.870,00 en maximaal €3.863,00 (FWG 45) op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn en collectiviteitskorting op je zorgverzekering
 • Een fietsplan

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Wat ga je doen?

Als persoonlijk begeleider GGZ begeleid je de bewoners in het dagelijks leven. Je werkt met de herstelvisie en stelt samen met de bewoner een persoonlijk ondersteuningsplan op. Hierin leg je de wensen en doelen vast en bewaak je de uitvoering daarvan. Het uitgangspunt is dat je de zelfredzaamheid en het welbevinden van de bewoners op alle levensgebieden zoveel mogelijk bevordert. Het signaleren van verbeterpunten in de begeleiding en het proactief meedenken aan een oplossing past jou goed. Je onderhoudt actief contacten met naasten van de bewoners en andere disciplines rondom de bewoners. Je speelt een centrale rol in het signaleren en oppakken van (gezondheids) problematiek van de bewoners.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een mbo-4 zorgdiploma en werkt op hbo werk- en denkniveau. (Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.)
 • Je hebt al enige ervaring in de GGZ en/of affiniteit met de doelgroep
 • Je vind het naast je taken als persoonlijk begeleider geen probleem om mensen te verzorgen, in de vorm van ADL-taken
 • Je bent flexibel beschikbaar voor dag- en avonddiensten en daarnaast in weekenden en op feestdagen
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en kunt zelfstandig beslissingen nemen
 • Je bent vindingrijk en denkt in mogelijkheden
Kun jij hiernaast goed samenwerken met verschillende disciplines? Dan maken wij graag kennis met jou!


Waar ga je werken?

De Boeg is een GGZ Meerzorg locatie voor bewoners met psychiatrische problematiek die 'meer zorg' nodig hebben. De Boeg is een kleinschalige woonlocatie voor Begeleid en Beschermd Wonen. Veel van onze 37 bewoners hebben ouderdomskwalen en moeten geholpen worden met ADL en medische zorg. We werken daarom niet alleen met (persoonlijk) begeleiders, maar ook met verzorgenden, helpenden, een participatieteam en natuurlijk gastheren/-vrouwen. Samen vormen we een veelzijdig team dat onze cliënten met aandacht en toewijding begeleidt en verzorgt vanuit de Herstelvisie. Zo proberen we zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen, de mogelijkheden en de zelfstandigheid van onze cliënten. Onze afdeling is op de eerste drie verdiepingen van seniorenflat De Boeg in Bos en Lommer en ligt in een levendige woonwijk tegenover het Erasmuspark. Op de begane grond zijn o.a. Huis van de Buurt De Boeg en dagbesteding De Buren van Cordaan, waar onze bewoners ook welkom zijn. De cliëntenkamers zijn ruime twee kamer appartementen. Voor de maaltijden en laagdrempelige activiteiten is er het loopje naar de gezamenlijke woon/eetkamer 't Trefpunt op de tweede etage, of op de gezamenlijke woonkamers van de andere twee etages.

Enthousiast?
Of wil je eerst een dagje meelopen? We bespreken de mogelijkheden graag! 
Solliciteren is mogelijk tot 2 mei. We wervend doorlopend. Indien we eerder een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. 
Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? App, bel of mail dan met Larissa Cöhrs via 06 42 40 56 02 of lcohrs@cordaan.nl. 

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature