Omschrijving

Houd je van afwisseling en onverwachte situaties en vind je het fijn om collega's te ondersteunen om veilig hun werk te kunnen doen? Kom dan het Crisisteam van Cordaan versterken! Een mooie uitdaging voor jou! 

Wat krijg je van ons?
Onze arbeidsvoorwaarden zijn voor deze functie conform cao Gehandicaptenzorg.

 • Een jaarcontract van 24 tot 36 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een salaris van minimaal €2.986,00 en maximaal €4.264,00 (FWG 50) op basis van een fulltime (36 uur per week) dienstverband 
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding 
 • Een fietsplan 

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto

Wat ga je doen?

Als crisisinterventor ga je aan de slag in het crisisteam van Cordaan. Het crisisteam biedt 24 uur per dag en 7 dagen per week ondersteuning in diverse (acute) crisissituaties in al onze zorgdomeinen en samenwerkingspartners: van ouderenzorg tot Jeugd, van dagbesteding tot wonen en van thuiszorg tot GGZ. Jij komt overal! Daarnaast wordt het team preventief ingezet om crisissen te voorkomen. Je houdt je onder andere bezig met:

 • ondersteuning op locaties bij risicovolle situaties, gesprekken of huisbezoeken

 • ondersteuning bij situaties waar medewerkers hulp nodig hebben bij het omgaan met de situatie

 • aansluiten bij spoedoverleggen 

 • ondersteuning bij calamiteiten

 • het delen van kennis 

 • het de-escaleren van verbale en fysieke dreiging en agressie

 • het verwijzen naar andere samenwerkingspartners

Zodra een crisis gemeld wordt bied je samen met collega's ondersteuning op een locatie met als doel:
de medewerkers van de locatie ondersteunen bij het ordenen, stabiliseren en hanteren van de crisissituatie. Je neemt de situatie niet van hen over, maar geeft hen aanwijzingen en coacht hen. Ook fungeer je als sparringspartner waarbij je jouw kennis deelt. Een goede samenwerking is dus van groot belang. Hiernaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van beleid rondom crisissituaties door middel van projectgroepen. Een waardevolle uitdaging voor jou waarbij je impact kan maken op medewerkers én cliënten! 

Waar ga je werken?

Je standplaats is in Amsterdam-Noord. Vanuit daar werk je in de hele stad. Het crisisteam bestaat uit 8 collega's met verschillende achtergronden en kennis van de verschillende doelgroepen. Deze kennis maakt dat een crisis vanuit verschillende visies wordt beoordeeld en benaderd: altijd op zoek naar de beste aanpak. Kom jij ons team versterken?

Cordaan biedt medewerkers supervisie en verschillende trainingen aan om ervoor te zorgen dat jij de functie van crisisinterventor zelfverzekerd kunt uitvoeren. Daarnaast verbreden de trainingen jouw kennis over de verschillende methodieken die worden toegepast binnen Cordaan bij de verschillende doelgroepen.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een afgeronde agogische of zorg opleiding op hbo-niveau. Denk hierbij aan Verpleegkunde, Social Work, Psychologie, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Sociaal Pedagogisch Werk of soortgelijk

 • Je bent geduldig, werkt de-escalerend en kunt snel en doeltreffend beslissingen maken 

 • Je communiceert op een heldere, kalme en empathische manier 

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt de beschikking over een auto

 • Je bent flexibel, we werken met bereikbaarheidsdiensten in de nacht, dit is gemiddeld zo´n 4 tot 6 keer per maand

Vind jij het hiernaast een mooie uitdaging om medewerkers te ondersteunen en coachen tijdens crisissituaties? En vind jij een goede samenwerking hierin belangrijk? Dan maken wij graag kennis met jou! 

Enthousiast?
Solliciteren is mogelijk tot 1 mei 2024. De sollicitatiegesprekken vinden doorlopend plaats. Mochten we eerder een geschikte kandidaat vinden, dan sluiten we de vacature. Wacht dus niet langer en solliciteer op deze uitdagende functie!  Heb je nog vragen over de functie? App of bel dan met onze recruiter Larissa Cöhrs via 06 42 40 56 02. En let op: heb je gesolliciteerd maar heb je geen bevestiging via de mail ontvangen? Stuur onze recruiter dan ook even een berichtje. Wellicht is er iets misgegaan!

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature