Omschrijving

Als persoonlijk begeleider op onze locatie Overtoomse Hof is geen dag hetzelfde en maak je impact op het leven van jongvolwassenen en volwassenen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek zoals een verslaving of psychiatrische kwetsbaarheid (LVB+). Lees hieronder snel verder!

Wat krijg je van Cordaan?

  • Een jaarcontract van 32 tot 36 uur per week met een uitzicht op een vast dienstverband
  • Een salaris van minimaal €2.766,00 tot maximaal €3.861,00 (FWG 45) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en de standaard vakantietoeslag van 8% per jaar
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Waar ga je werken?
Welkom bij de Overtoomse Hof in Amsterdam Nieuw-West: een woon- en behandellocatie voor jongvolwassenen en volwassenen met een licht verstandelijke beperking en een bijkomende GGZ-kwetsbaarheid (LVB+). Alle bewoners hebben een eigen tweekamerappartement met keuken, badkamer en balkon. Op de eerste, derde en zesde etage is er een steunpunt met een gezamenlijke huiskamer. Als begeleider werk jij op één van deze steunpunten. 

Geen dag is hetzelfde 
Met onze diverse groep bewoners is geen dag hetzelfde. De jongste is ongeveer 25 en de oudste is eind 50. Ze hebben allemaal een eigen leefwereld en als begeleider pas je jouw manier van communiceren hier continu op aan. Dit maakt jouw werkdagen uitdagend. De ene dag verloopt soepel en rustig, terwijl het de andere dag onrustig is omdat er bijvoorbeeld een nieuwe cliënt bij ons is komen wonen. 

Het team

Ons team van begeleiders en persoonlijk begeleiders is net zo divers als onze groep bewoners. Een aantal van ons werkt hier al langere tijd en anderen zijn juist net klaar met studeren. We vinden het belangrijk om van elkaar te leren en staan open voor nieuwe inzichten en ideeën. Hiernaast werken we samen twee gedragsdeskundigen. Zij werken op onze locatie en bieden de mogelijkheid om onze cliënten te behandelen wanneer dit nodig is. Je werkt als persoonlijk begeleider dus nauw samen met verschillende disciplines op onze locatie. Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen
Als persoonlijk begeleider LVB+ weet jij als geen ander dat de weg naar zelfredzaamheid voor cliënten met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek niet altijd soepel en makkelijk verloopt. Geen dag is hetzelfde. Een rustig moment kan elk moment veranderen in een crisissituatie. Als persoonlijk begeleider krijg jij hier juist energie van. Je vindt het belangrijk om de rust te bewaren, af en toe een stapje terug te doen maar actie te ondernemen als dat nodig is. Onze bewoners hebben jouw onvoorwaardelijke steun en vertrouwen hard nodig om stappen te durven maken. 

Bij Cordaan begeleiden we LVB+ cliënten volgens de LifeWise methodiek. Als nieuwe collega krijg je bij ons een cursus over deze methodiek, zodat je jezelf hierin kunt ontwikkelen.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een mbo-4 of hbo diploma in een zorgrichting en je werkt en denkt op hbo-niveau
  • Je hebt een aantal jaar ervaring als (persoonlijk) begeleider 
  • Je hebt ervaring met mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende GGZ-problematiek (LVB+). Je werkt graag met een complexe doelgroep
  • Je schakelt snel en kunt goed omgaan met veranderingen. Rustige momenten worden opgevolgd door piekmomenten en andersom. Hier houd jij van! 
  • Je bent bereid, daar waar nodig, onregelmatig te werken en slaapdiensten te draaien

Vind jij het hiernaast leuk om samen met (jong)volwassenen te werken aan hun doelen en wensen? En heb je geduld? Dan maken wij graag kennis met jou! 

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Solliciteren is mogelijk tot en met 27 mei. We werven doorlopend. Indien we eerder een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Larissa Cöhrs (recruiter) via lcohrs@cordaan.nl of 06 42 40 56 02. We kijken uit naar jouw reactie!

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature