Omschrijving

Een goede start van de dag is voor ouderen met een psychiatrische kwetsbaarheid ontzettend belangrijk. Hier help jij hen graag bij! Als helpende op onze locatie De Boeg in Amsterdam-West ondersteun en verzorg jij de bewoners vier of vijf doordeweekse ochtenden per week. Kortom, waardevol werk met regelmatige werktijden. Een mooie kans voor jou!

Wat krijg je van ons?

Onze arbeidsvoorwaarden zijn voor deze functie conform cao GGZ.

  • Een jaarcontract van 16 tot 24 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband

  • Regelmatige werktijden: je werkt 4 of 5 doordeweekse ochtenden (maandag tot en met vrijdag)

  • Een salaris afhankelijk van jouw opleiding en ervaring.
    Helpende: minimaal €2.176,00 tot maximaal €2.870,00 (FWG 25) bruto per maand op basis van 36 uur per week

  • Eindejaarsuitkering (dertiende maand) van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar

  • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Waar ga je werken?
Onze locatie De Boeg in Amsterdam-West is een GGZ locatie voor ouderen met psychiatrische en lichamelijke problematiek zoals trauma, schizofrenie en ouderdomskwalen. Je vindt onze GGZ afdeling in een seniorenflat in de levendige wijk Bos en Lommer met het park en winkels om de hoek. Hiernaast kunnen onze bewoners beneden naar dagbesteding en het buurthuis en hebben we een gezamenlijke woon- en eetkamer. Een mooie werkplek waar veel gebeurd en de bewoners veel kunnen doen!

Wat ga je doen?
Als helpende ondersteun je de bewoners bij een goede start van de dag. Je helpt hen onder andere bij het opstaan, toiletbezoek, douchen en ontbijten. Hiernaast maak je een praatje en zorg je voor een prettig verloop van de ochtend en begin van de middag. Je luistert naar de wensen en behoeften van de bewoner en moedigt hen met veel geduld aan om de handelingen die zij nog zelf kunnen ook echt zelf te doen. Een mooie uitdaging voor jou!

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent in bezit van een diploma helpende op minimaal mbo niveau-2

  • Je werkt graag met ouderen met een psychiatrische kwetsbaarheid

  • Je wilt graag op regelmatige werktijden aan de slag en bent op vier of vijf doordeweekse ochtenden beschikbaar en hebt de mogelijkheid om tussen half 8 en 8 uur ‘s ochtends te starten met werken

Werk je goed zelfstandig en vind je het belangrijk om jouw manier van verzorgen aan te passen aan de behoeften, wensen en mate van zelfstandigheid van de bewoner? Dan maken we graag kennis met jou!

Nieuwsgierig?

Of wil je eerst een dagje meelopen? We bespreken de mogelijkheden graag!

Solliciteren is mogelijk tot 20 mei. We wervend doorlopend. Indien we eerder een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. We kijken uit naar jouw reactie!

Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? App, bel of mail dan met Larissa Cöhrs via 06 42 40 56 02 of lcohrs@cordaan.nl.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature