Omschrijving

Wil jij graag je steentje bijdragen in de zorg gedurende de zomervakantie, bijverdienen én extra ervaring op doen? Voor de ouderenzorg zoeken wij tijdelijke zorgmedewerkers die voor Cordaan willen werken. Volg jij een zorggerelateerde opleiding en zoek jij een vakantiebaan in periode van juni tot en met september 2024? Dan komen we graag met jou in contact!


Wat krijg je van ons?
Een mooie kans om bij een grote zorgorganisatie van Amsterdam aan de slag te gaan, ervaring op te doen, je netwerk uit te breiden en wie weet wat het je nog meer brengt!

Daarnaast krijg je van ons:

 • Een vakantiewerk-overeenkomst van 3 tot 6 weken. Ben je op zoek naar een baan voor een langere periode? Ook dan gaan we graag met je in gesprek!
 • Je krijgt van ons een min-max contract met een salaris volgens de cao VVT: 
  • Zorgassistent in FWG 15: min € 13,78 en max € 16,72 bruto per uur;
  • Helpende in FWG 25: min € 14,95 en max € 18,71 bruto per uur;
 • Bij een contract van 6 weken of korter wordt er geen pensioenpremie ingehouden en blijft er netto dus meer voor jou over;
 • Na afloop van de contractperiode wordt een vakantietoeslag uitgekeerd van 8% van het bruto salaris.
Wat ga je doen?

Met een vakantiebaan in de zorg ondersteun je onze zorgcollega's. Als zorgassistent (FWG 15) ondersteun je bij de eetmomenten, assisteer je bij zorgtaken en maak je een gezellig praatje met de bewoners. Daarnaast houd je toezicht op de huiskamer, help je bij dagactiviteiten en verricht je enkele huishoudelijke werkzaamheden.


Als je vanwege je opleiding ook als helpende (FWG 25) mag werken, kun je ook in die functie aan de slag. Als helpende ondersteun je de bewoners bij de alledaagse handelingen. Zo help je hen bij het opstaan, toiletbezoek, douchen en ontbijten. Hiernaast maak je een praatje en zorg je voor een prettig verloop van de dag. Je luistert naar de wensen en behoeften van de bewoners en moedigt hen aan om de handelingen die zij nog zelf kunnen ook echt zelf te doen.

Vereisten

Wie ben je?
Als vakantiekracht zorg ben je een sociaal vaardige zorgstudent. Je passie ligt in de zorg en werken met ouderen geeft je voldoening. Je zoekt een vakantiebaan voor de zomerperiode. Verder:

 • Ben je in de periode van 1 juni t/m september 2024 minimaal drie weken aaneengesloten beschikbaar;
 • Volg je een zorg gerelateerde opleiding (bv. helpende, verzorgende IG/maatschappelijke zorg, verpleegkunde of geneeskunde);
 • Ben je flexibel inzetbaar: overdag, avond en weekend;
 • Heb je ervaring met het verrichten van ADL-handelingen;

Waar ga je werken?
Je gaat werken in de ouderenzorg: wij bieden dagelijks dagbeleving, zorg en begeleiding aan ongeveer 1600 ouderen in 17 woon-zorglocaties in Amsterdam en Diemen. We zorgen er met elkaar iedere dag voor dat onze bewoners een fijne dag beleven. 

Cordaan biedt verschillende mogelijkheden op verschillende locaties in alle stadsdelen van Amsterdam! Grootschalig of kleinschalig, werken op een afdeling met een PG of somatische doelgroep. Er is altijd wel een woonlocatie in jouw buurt waar we jou een vakantiebaan aan kunnen bieden!

Enthousiast?

Ben jij op zoek naar een vakantiebaan in de zorg? Solliciteer direct online! Solliciteer dan direct online! Wij ontvangen graag je CV en een korte motivatie. Dan nemen wij contact met je op om te kijken welke locatie het beste bij jou past.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met  Marloes Alteveer (recruiter) via malteveer@cordaan.nl of 06-4843 0289.


Sollicitatievoorwaarden

https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature