Omschrijving

Voor een aantal ouderenzorg locaties in Amsterdam Zuid en Oost zoeken wij een GZ-psycholoog voor 24-32 uur per week. Ben jij klaar om een verschil te maken in het leven van onze ouderen? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij ons team kunt versterken!

Wat ga je doen?
Op locatie werk je nauw samen met andere zorgprofessionals, zoals artsen, verzorgende teams en ergotherapeuten, om een alomvattend beeld en geïntegreerde benadering van zorg te garanderen. Je voert psychodiagnostisch onderzoek uit om de behoeften en uitdagingen van de bewoners te identificeren.

Je ontwikkelt en implementeert omgangs- en behandelplannen op maat, met aandacht voor de specifieke behoeften van elke bewoner. Op de psychogeriatrie zal dit voornamelijk mediatief via het zorgteam zijn. Dit vraagt een grote dosis creativiteit en een lange adem. Op de somatiekafdelingen krijg je te maken met een verscheidenheid aan verwijzingen, van individuele diagnostiek en behandeling tot het opstellen van omgangsplannen.

Daarnaast biedt je ondersteuning aan families en mantelzorgers bij het omgaan met de uitdagingen van het ouder worden van en de zorg voor hun dierbaren. De complexiteit van onze doelgroepen neemt toe, wat ons werk erg divers en uitdagend maakt!

Waar ga je werken?
Cordaan is een grote zorgorganisatie met locaties door heel Amsterdam en omstreken. Voor de locaties Beth Shalom (Amsterdam Zuid), Berkenstede (Diemen) en De Gooyer (Amsterdam Oost) zoeken wij een nieuwe collega. Je komt te werken in een vakgroep met twintig collega psychologen, waarvan een klinisch neuropsycholoog, vier GZ-psychologen, drie PioG's en twaalf masterpsychologen.

We zijn met de vakgroep momenteel actief bezig met de onderlinge verbinding en het verder professionaliseren van onze werkwijze. Zo is elke collega van bepaalde onderwerpen 'thema-eigenaar', wat inhoudt dat je je op dat gebied verdiept en recente ontwikkelingen bijhoudt. Tijdens ieder vakgroepoverleg geeft iemand een psy-pitch, zodat we ook op die manier onderling onze kennis op peil houden.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omstreken te zijn. Verder bieden wij je:

 • Een jaarcontract (24-32 uur per week), met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een salaris conform cao VVT in FWG 65: € 4.726,00 - € 6.583,00 bij een 36-urige werkweek;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn en reiskostenvergoeding conform cao VVT;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding;

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. We bieden daarom volop mogelijkheden om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Vereisten

Wie ben jij? 

 • Je bent in het bezit van een masterdiploma psychologie en een postmasterdiploma tot GZ-psycholoog;
 • Je hebt ervaring in de ouderenzorg en je beschikt over vastberadenheid en doorzettingsvermogen om effectief te werken met multidisciplinaire teams en management. Daarbij overwin je obstakels en ontwikkel je strategieën om de zorgprocessen te verbeteren;
 • Je bent je bewust van je professionele rol en draagt dit helder en duidelijk uit;
 • Je bent in staat zelfstandig te werken maar ook de samenwerking op te zoeken;
 • Als GZ-psycholoog draag je bij aan deskundigheidsbevordering van de vakgroep. Zo geef je supervisie aan masterpsychologen en indien mogelijk werkbegeleiding aan PioG's;
 • Je bent bereid je actief in te zetten voor de vakgroep en mee te werken aan verdere professionalisering.

Enthousiast?
Ben jij de GZ-psycholoog die wij zoeken? Solliciteer direct online! Reageren kan tot en met maandag 15 juli. 

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestigingsmail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check nog even je ongewenste postvak.


Voor meer informatie over de inhoud van deze functie en de locatie kun je contact opnemen met Marleen Braeken-Poppenk (Manager Behandelzaken) via mbraekenpoppenk@cordaan.nl of via 06 - 41825793. Voor verdere informatie over het sollicitatieproces kan je contact opnemen met Marloes Alteveer (recruiter) via malteveer@cordaan.nl of via 06-4843 0289. 


Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature