Omschrijving

Voor de woonzorglocatie Berkenstede in Diemen is Cordaan op zoek naar nieuwe helpende collega’s voor een nieuwe open PG afdeling. We gaan op deze afdeling met leefcirckels werken zodat onze bewoners veel bewegingsvrijheid hebben, wat zorgt voor een betere gezondheid en meer leefplezier. Ben jij helpende en vind jij het leuk en belangrijk om hier een bijdrage aan te leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat krijg je van ons? 
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Een jaarcontract (24-28 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
  • Salaris conform cao VVT in FWG 25: min € 2.339,- en max. € 2.928,- bruto o.b.v. 36 uur per week;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag;
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn en reiskostenvergoeding conform cao VVT;
  • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Vereisten

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar helpende collega's die het leuk vinden om mee te bouwen aan een nieuwe open PG afdeling. We gaan onze afdeling met behulp van innovaties en technologie toekomstbestendig maken. Zo gaan we werken met leefcirkels zodat onze bewoners meer vrijheid en leefplezier hebben. We maken graag gebruik van jouw kennis en ervaring om hier samen iets moois van te maken!

Jij zorgt samen met je collega’s voor een warme woonomgeving en geeft de beste zorg aan de bewoners. Rekening houden met de persoonlijke wensen van de bewoners vinden wij belangrijk, het behouden van zoveel mogelijk zelfstandigheid is het startpunt. Verder:

  • Ben je in het bezit van een diploma helpende of helpende plus;
  • Sta je stevig in de schoenen en loop je niet weg voor een uitdaging;
  • Werk je graag op een open PG afdeling;
  • Vind je het leuk mee te denken en samen te werken om de nieuwe afdeling tot een succes te maken.

Waar ga je werken?
Berkenstede is een grootschalige woonlocatie in Diemen Zuid. Het is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum bestaande uit vier woontorens, met elkaar verbonden door 'de straat', het centrale gedeelte. In 'de straat' vind je een GrandCafé, een winkel, kapsalon, fitnessruimte en andere voorzieningen.Het welzijn van onze bewoners vinden wij belangrijk, er worden daarom veel activiteiten georganiseerd.

Je gaat werken op een afdeling die onderdeel is van de Bloementoren. De afdeling telt 12 bedden, het is dit moment nog een somatiek afdeling, maar gaat gefaseerd over naar open PG. Op de andere twee afdelingen van de Bloementoren wonen mensen met vooral somatische klachten, als de situatie daar om vraagt werk je daar ook af en toe een dienst.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?

Ben jij de helpende die wij zoeken? Solliciteer dan direct online! Solliciteren is mogelijk tot en met donderdag 23 mei.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.


Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Monique Mestebeld (teammanager) via 06-18582637 of mmestebeld@cordaan.nl. Voor vragen over het sollicitatieproces kun je terecht bij Marloes Alteveer (recruiter) via 06-4843 0289 of malteveer@cordaan.nl.

Sollicitatievoorwaarden 
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature