Omschrijving

Voor onze locatie Beth Shalom in Amsterdam Zuid zijn wij per direct op zoek naar doortastende, gemotiveerde mbo of hbo verpleegkundigen (16-32 uur p.w.).  Kun jij zien wat de bewoner nodig heeft behalve de dagelijkse zorg? Ben jij de verpleegkundige die even mee danst als je hoort dat een bewoner muziek aan heeft staan? Maar ook de professional die het leuk vindt om leerlingen te begeleiden en er uitdaging in ziet om met mede collega’s de kwaliteit van zorg naar een hoger niveau te tillen? Dan is Beth Shalom, een locatie van Cordaan, opzoek naar jou! Je kunt zowel fulltime als parttime weken op onze somatische of psychogeriatrische afdeling.


Wat krijg je van ons?
Je komt te werken in een leuk team van gemotiveerde collega´s in een inspirerende (leer)omgeving waarin er voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. We bieden je een baan binnen een organisatie die divers, kleurrijk en ambitieus is.

Daarnaast: 

 • Een jaarcontract (16-32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform de CAO VVT,:
  - FWG 45 (mbo verpleegkundige) min.€ 2.858,- max. €3.848,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
  - FWG 50 (hbo verpleegkundige) min.€ 3.174,- max. € 4.370,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Een jaarcontract (28-36 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.
 • Bij Cordaan blijf je leren en ontwikkelen voor de cliënt, voor jezelf en voor onze toekomst. Daarvoor bieden wij diverse scholings- en ontwikkelmogelijkheden aan.

Vereisten


Wie ben jij?

Je bent een gedreven, deskundige mbo of hbo verpleegkundige die stevig in haar/zijn schoenen staat. Je vindt het leuk om de rol van verpleegkundige goed neer te zetten in het team en gaat er 100% voor. Je levert vanuit jouw kennis en expertise een bijdrage aan de dagelijkse cliëntgebonden zorg en begeleiding en de verbetering hiervan. Verder:

 • Ben je een gediplomeerd verpleegkundige (mbo of hbo) en heb je ruime werkervaring als verpleegkundige;
 • Ben je in staat jezelf uit te dagen en actief mee te denken over het beleid binnen de afdeling en de locatie en om werkprocessen op de afdeling te coördineren en te optimaliseren;
 • Ben je ondernemend en in staat draagvlak te creëren voor nieuwe ontwikkelingen;
 • Hou je ervan om samen te werken met collega’s, cliënten en hun naasten;
 • Staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel en vind je het leuk en belangrijk om leerlingen en stagiaires te begeleiden tijdens hun opleiding;
 • Ben je het zonnetje in huis, de verpleegkundige die tijd neemt voor een praatje tussendoor en de medewerker die een grote bijdrage levert aan het werkplezier van jezelf en je collega’s;
 • Ben je iemand die zijn werk een extra dimensie geeft door je te verdiepen in de Joodse gebruiken en cultuur en deze mee te beleven met de bewoners.

Waar ga je werken?
Beth Shalom staat voor warmte, veiligheid en geborgenheid. Dit geven we samen met alle medewerkers met plezier vorm. De joodse identiteit van Beth Shalom is duidelijk zichtbaar. Aan sjabbat en de Joodse feestdagen wordt uitgebreid aandacht besteed. Deze dagen gaan meestal gepaard met veel gezelligheid en lekker eten dat in onze koosjere keuken elke dag vers wordt bereid volgens de joodse voedingsvoorschriften.

In Beth Shalom is het merendeel van de bewoners van joodse komaf maar er wonen ook veel mensen met een andere levensbeschouwelijke overtuiging. Cliënten wonen verspreid over vier etages. Drie etages worden bewoond door mensen met psychogeriatrische problemen. Hiervan zijn er twee open afdelingen en één gesloten. De bovenste etage wordt bewoond door mensen met somatische aandoeningen. Binnen Beth Shalom is er ook een afdeling van het Sinai-centrum gevestigd. Verder is er ruimte voor dagactiviteiten voor mensen uit de buurt en heeft LEV (JMW) een plek Beth Shalom.

Beth Shalom is een huis met Nesjomme!

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?
Ben jij de verpleegkundige die wij zoeken? Kom in beweging en solliciteer direct online! Solliciteren is mogelijk tot en met donderdag 10 mei.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.


Vragen over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Patrick van Aarle of Annet Kwak via het telefoonnummer van Beth Shalom 020-5047300. Voor vragen over het sollicitatieproces kun je terecht bij Marloes Alteveer (recruiter) via 06-4843 0289 of malteveer@cordaan.nl. 

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pd

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature