Omschrijving

Denk je graag mee aan hoe wij een meerwaarde kunnen zijn voor onze ouderen? Wordt jij enthousiast van gezien worden in je functie en veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgen? WIj zoeken initiatiefrijke verpleegkundige die creatief wilt meedenken met de afdeling, ondernemerchap bezit en flexibel is.  Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken!


Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn.

 • We bieden je een jaarcontract (16-36 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
 • Je functie wordt beloond volgens de CAO VVT FWG 45 min €3.174 en max. €3.848 bruto per maand o.b.v. 36 uur p.w.;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Wij vinden het belangrijk dat je stem als een professional serieus genomen wordt en zeggenschap hebt in je functie; daarom bieden wij je de training Vakinhoudelijk Leiderschap aan;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?

Je zult werken op een afdeling met oncologische cliënten, deze afdeling is complex en dynamisch. Het is gezellig, er heerst een goede sfeer, er wordt veel samengewerkt in teamverband maar we vragen je ook autonoom te werken. Er is een nauwe samenwerking met Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis. Door deze efficiënte samenwerking hoeven patiënten minder lang in het ziekenhuis te verblijven: de opnameduur in het ziekenhuis is met gemiddeld 75 ligdagen verkort. Patiënten verblijven gedurende deze tijd dichtbij het ziekenhuis, in Hof van Sloten op de revalidatieafdeling, waardoor zij zowel tijdens als na de behandeling kunnen werken aan hun herstel en terugkeer naar huis.

Het succes van deze samenwerking zit in het laagdrempelige contact en de scholing tussen de (para)medisch specialisten van het AVL en Hof van Sloten. Daarnaast is er een dagelijkse shuttleservice tussen de twee instellingen waar de patiënt gebruik van kan maken om zo eenvoudig naar afspraken in het AVL te kunnen komen. De korte afstand tussen beide instellingen zorgt ervoor dat de vele afspraken in het ziekenhuis zo min mogelijk belastend zijn voor de patiënt en de patiënt zich volledig kan richten op het herstel. 

Vereisten

Wie ben jij? 
Je bent minimaal mbo gediplomeerd verpleegkundige en je bent BIG geregistreerd.  Ervaring in de ouderenzorg en oncologie ervaring is een pre. Verder: 

 • Je bent flexibel beschikbaar en je werkt bij voorkeur alle diensten; 
 • Je plant, coördineert en evalueert verpleegkundige zorg aan individuele patiënten; 
 • Je bent actief in het vroegtijdig signaleren van mogelijke problemen in de zorg; 
 • Je denkt mee met hoe wij meerwaarde kunnen zijn voor onze ouderen; 
 • Je helpt bij het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van zorg; 
 • Je wilt je graag blijven ontwikkelen en bijscholingen volgen. Je staat open voor het coachen en begeleiden van nieuwe medewerkers en stagiaires en enthousiasmeert hen voor de acute ouderenzorg. 

Waar ga je werken? 

Cordaan biedt momenteel op vijf plekken in Amsterdam Geriatrische Revalidatiezorg, waarvan Hof van Sloten met 85 plekken de grootste is. Wij bieden hier een écht revalidatieklimaat. Dat betekent dat wij hier voornamelijk met de handen op de rug werken en cliënten zoveel mogelijk zélf laten doen. Niet voor niets zit het restaurant hier zover bij de kamers vandaan. In Hof van Sloten draait alles om uitdagen en werken aan je herstel. Heel anders dan in een ziekenhuis, waar je veel op bed ligt. Hof van Sloten bestaat uit vier revalidatie afdelingen, op elke afdeling werkt een multidisciplinair team met elk een eigen doelgroep: oncologie, CVA, hart/long en orthopedie/amutatie. Zodra de cliënt naar huis kan wordt de revalidatie thuis voortgezet door het ambulante team van Cordaan. 


Enthousiast? 
Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij een CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Romy van Beek (recruiter) via rvanbeek@cordaan.nl of 06 38 69 07 48.


Sollicitatievoorwaarden 

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature