Omschrijving

Voor de woon zorglocatie Hof van Sloten zijn wij opzoek naar verzorgende IG collega’s voor een nieuwe somatische afdeling. Heb je zin in een nieuwe uitdaging als gediplomeerde verzorgende IG, ben je beschikbaar voor 24-32 uur én lijkt het je interessant om te werken op een moderne en unieke locatie? Wij horen graag van je!

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (24-32 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 (min €2.695,- en max. €3.502,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar ervaren verzorgende IG collega's die het als een uitdaging zien om mee te bouwen aan een nieuwe afdeling. Met jouw hulp willen we de afdeling specialiseren op de jongere somatische doelgroep in de leeftijd tot 65 jaar. We maken graag gebruik van jouw kennis en ervaring om hier iets moois van te maken!

Wat wij belangrijk vinden is dat wij als team, elke dag, het verschil kunnen maken in het dagelijks leven van onze bewoners op onze bijzondere locatie. Je creëert met je collega’s een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten. Rekening houden met de individuele wensen van de cliënt vinden wij erg belangrijk, het behouden van zelfstandigheid is altijd ons uitgangspunt. Een bijdrage leven aan de toekomst van de zorg dus. Verder:

 • je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
 • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
 • Je staat stevig in de schoenen en loopt niet weg voor een uitdaging;
 • Je krijgt energie van het meedenken en samenwerken om een nieuwe afdeling op de zetten.

Vereisten

Waar ga je werken?
Hof van Sloten is een gerenoveerd grootschalige locatie, opgesplitst in 2 gedeelten: een woon- en zorgcentrum én een expertisecentrum geriatrische revalidatie. Het expertisecentrum valt onder een ander domein. 

Hof van Sloten is gelegen in een rustige buurt in Nieuw-West tegenover het voormalig MC Slotervaart ziekenhuis. Er zijn woongroepen voor pg-cliënten, cliënten die een beroerte, hersenbloeding of herseninfarct hebben gehad, woongroepen voor cliënten die langdurige orthopedische revalidatie na een operatie nodig hebben en somatische cliënten. Ook is er een palliatieve afdeling voor zorg in de laatste levensfase. In totaal huist Hof van Sloten in het woon- en zorgcentrumgedeelte 120 bedden.

Onze gevarieerde cliëntengroep en de samenwerking met de Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ) en Eerstelijns Verblijf (ELV), welke in hetzelfde pand is gehuisvest, zorgen voor een zeer dynamische werkomgeving. Hof van Sloten is één van de vier grotere locaties van Cordaan met een Leerhuis. Op deze locatie wordt extra geïnvesteerd in het leerwerkklimaat door middel van extra (zorg) formatie, begeleiding en onderwijskundige capaciteit. In samenwerking met reguliere en commerciële opleiders worden zij-instromers opgeleid.

Enthousiast?
Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Romy van Beek (recruiter) via rvanbeek@cordaan.nl of 06 38 69 07 48.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature