Omschrijving

Ben jij die Verzorgende IG die de cliënt ziet voor wie hij of zij is? Vind jij het totale welzijn van de cliënt van belang? Dan pas jij bij Cordaan!
Voor onze woonlocaties in alle stadsdelen van Amsterdam en in Diemen zijn wij op zoek naar jou! Wij denken graag met je mee en kijken naar de mogelijkheden. Het belangrijkste is namelijk dat
jij, als verzorgende IG, plezier hebt in je werk.

Wat krijg je van ons?

  • Een jaarcontract (16-32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Cordaan betaalt iedere verzorgende IG in CAO VVT, FWG 40 (min €2.695,- en max. €3.502- bruto o.b.v. 36 uur p.w.);
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
  • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
  • Een bonus van €250,- bij het aandragen van een collega!
  • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding;

Welke doelgroep past bij  jou?
Zie jij jezelf als Verzorgende IG op een groot- of kleinschalige woonlocatie werken binnen de verpleeghuiszorg op een somatische, psychogeriatrische, palliatieve, eerstelijnsverblijf, niet aangeboren hersenletsel of revalidatie afdeling? Dag of nacht/avond diensten? Cordaan biedt verschillende mogelijkheden aan in alle stadsdelen van Amsterdam en in Diemen! Er is altijd wel een woonlocatie in jouw buurt waar we je graag verwelkomen. Verderop in deze vacature kun je lezen voor welke locaties we op zoek zijn naar nieuwe collega's. 

Hoe werkt het?
Geïnteresseerd? Wij maken het solliciteren jou gemakkelijk: Bij Cordaan draaien we de sollicitatieprocedure om: wij kijken naar jouw talenten, jouw wensen en jouw profiel om de beste match te maken met onze vacatures. Wij vragen je daarom niet om een motivatiebrief. Wat hebben wij wel nodig van jou? Klik op de knop ´Solliciteren´ en wie weet is het binnenkort jou eerst werkdag als verzorgende IG bij Cordaan!

Vereisten

Wie ben jij?
Je creëert met je collega’s een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten. Rekening houden met de individuele wensen van de cliënt vinden wij erg belangrijk, het behouden van zelfstandigheid is altijd ons uitgangspunt. Verder:

  • Ben je in het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
  • Heb je een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
  • Sta je stevig in de schoenen en loop je niet weg voor een uitdaging.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.


Waar zoeken we een nieuwe collega?

Amsterdam West
Nieuw Vredenburgh is een grootschalige locatie en heeft 1-kamperappartementen voor ouderen en een speciale afdeling voor ouderen met een verstandelijke beperking. Er is ook een ruimte voor dagbesteding voor ouderen met een verstandelijke beperking.

De  Ottho Heldringstraat is een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk. We hebben woongroepen voor ouderen met dementie, met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is.  Een van de woongroepen is speciaal ingericht voor mensen met een islamitische achtergrond.

Amsterdam Noord
De Die is een grootschalige locatie en ligt op loopafstand van station Noord. Binnen dit tehuis wordt er gewerkt met verschillende aandachtsgebieden waaronder ook psychiatrie, somatiek, palliatieve zorg en geriatrische revalidatie zorg (GRZ). 

Amsterdam Oost
De Gooyer ligt direct aan de Dappermarkt, er hangt altijd een levendige sfeer. Het is een kleinschalige en echt Amsterdamse locatie met voornamelijk PG doelgroep. Mensen lopen er makkelijk binnen voor een kopje koffie, thee of een praatje. In De Gooyer vinden regelmatig activiteiten plaats. 

Amsterdam Zuid
Buitenveldert is een modern woon- en zorgcentrum in een prachtige groene omgeving. Hier wonen ouderen met somatische en psychogeriatrische problematiek naast elkaar. Er werkt een hecht en gastvrij team dat gemotiveerd is de bewoners een zo prettig mogelijk verblijf te bezorgen. Gastvrijheid en vriendelijkheid staan hier hoog in het vaandel.

Beth Shalom is een multifunctioneel en karakteristiek zorgcentrum met de Joodse identiteit. De bewoners krijgen naast professionele zorg ook warme persoonlijke aandacht. We zijn zorgzaam voor elkaar, en de wensen van onze cliënten staan centraal. Beth Shalom is een huis met Nesjomme!

'd Oude Raai is een woonzorgcentrum gelegen in De Pijp. De 'd oude Raai beschikt over 91 ruime appartementen verdeeld over 4 etages speciaal ingericht voor bewoners met dementie en 2 etages voor bewoners met een lichamelijke aandoening. Bewoners van d'Oude Raai kunnen  meedoen aan verschillende sociale en culturele activiteiten. Daarnaast vervult d’Oude Raai een steeds belangrijker rol in de wijk.


Amsterdam Zuidoost
Eben Haezer
is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum. Eben Haëzer biedt woonzorg en tijdelijk verblijf voor ouderen met dementie en ouderen met een lichamelijke aandoening. In het levendige restaurant Lokaal 219 op de begane grond zijn bewoners, buurtgenoten, familie en vrienden van harte welkom.

Diemen
De Diem
is een kleinschalige locatie in een levendige en winkelrijke buurt. De Diem biedt gespecialiseerde zorg aan mensen die intensieve begeleiding of behandeling nodig hebben. Er is een afdeling voor ouderen met dementie en een afdeling voor ouderen met lichamelijke klachten.

Berkenstede is een moderne grootschalige woon-, zorg- en dienstencentrum. Het is een unieke locatie doordat iedereen samenkomt in de centrale hal. Er worden veelvuldig activiteiten georganiseerd waardoor er wordt ingezet op het welzijn van de mens.

Enthousiast?
Ben jij de verzorgende IG die wij zoeken? Solliciteer dan direct online!
Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. 

Voor verdere informatie over de functie kan je contact opnemen met één van onze recruiters van het domein Ouderenzorg: Romy van Beek (recruiter) via rvanbeek@cordaan.nl of 06 38 69 07 48 of Marloes Alteveer 06-4843 0289.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature