Omschrijving

Zorgeloos thuis staat voor meer dan thuiszorg alleen. Het zorgeloos thuis team staat voor optimale zorg voor cliënten die graag thuis willen blijven wonen en dat betekent dat er ook tijd is voor een kopje thee of een wandeling. Als medewerker bij Zorgeloos Thuis kun je echte 1-op-1 aandacht bieden. Ben jij verzorgende IG en geloof jij ook in aandacht als beste medicijn? Kom dan ons team in Huizen versterken!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract voor 16 tot 28 uur (in overleg) met uitzicht op een vast contract
 • Salaris FWG 40 min € 2.620,- en max. € 3.417,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding;
 • Bij De Marke - De Meenthoek parkeer je gratis en direct naast de deur is het busstation.

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG bij Zorgeloos Thuis ben jij samen met je team verantwoordelijk voor de zorg aan de zelfstandige bewoners van De Marke – De Meenthoek in Huizen. Je verricht verzorgende en enkele verpleegkundige handelingen, daarnaast signaleer en rapporteer je ontwikkelingen en knelpunten met betrekking tot verzorging en verpleging van jouw cliënten. Naast het verlenen van directe zorg maak je als Verzorgende IG bij Zorgeloos Thuis ook tijd vrij voor welzijnstaken, zoals een wandeling, boodschappen doen met de cliënt, samen lunch maken. Want voor goede zorg is ook een stukje gezelligheid nodig. Hierin zoek je afstemming met onze teamleider Welzijn om te kijken of er activiteiten zijn waarin je cliënten kunnen aansluiten en of er nog extra begeleiding door middel van “maatje” mogelijk is.

Vereisten


Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van het diploma verzorgende IG;
 • Je bent flexibel beschikbaar (diensten en werktijden in overleg);
 • Je hebt ervaring met ADL-ondersteuning en affiniteit met ouderen;
 • Je vindt het leuk om mee te denken aan en te participeren in veranderingen.

Waar ga je werken?
Je gaat werken in het Zorgeloos Thuis team van De Marke – De Meenthoek. Een unieke locatie vanwege haar combinatie van intramurale en extramurale zorg. Er wonen mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis. Aan deze bewoners leveren we thuiszorg indien dat gewenst is.

De Marke - De Meenthoek is een onderdeel van Cordaan en start begin 2024 met het bieden van VPT (volledig pakket thuis) via ‘zorgeloos thuis’. Het leuke aan het werken in een thuiszorg/ zorgeloos thuis team dat ondergebracht is bij een zorginstelling is dat je enerzijds zelfstandig werkt maar anderzijds ook het contact hebt met de medewerkers die de zorg leveren aan intramurale cliënten. Soms wordt er ook samengewerkt en uitgewisseld en dat maakt het werken bij de thuiszorg van De Marke – De Meenthoek afwisselend maar ook gewoon gezellig.

Cordaan is een organisatie waar veel kansen liggen voor medewerkers met initiatief. We investeren veel in ontplooiing en ontwikkeling. Niet voor niets is ons motto; we laten medewerkers tot bloei komen.

Enthousiast?
Ben jij de helpende die wij zoeken? Solliciteer dan direct online of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie en een rondleiding om sfeer te proeven op onze gezellige locatie! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lidy Onink (locatiemanager) via 06-48430319 of David Ordas (teammanager) via 06-41690907.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature