Omschrijving

Op woon- en logeerhuis De Marius Meijboom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega's die ons team willen komen versterken. Ben jij een (persoonlijk) begeleider of verpleegkundige die zich wil inzetten voor het realiseren van een glimlach bij de ander en bij jezelf, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat krijg je van ons?

 • Jaarcontract tussen de 16 en 36 uur met uitzicht op vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg schaal 45 (min. €2.685,- en max. €3.749,- o.b.v. 36 uur per week);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Samen met je team geef je de invulling van de dag vorm en ondersteun je op alle gebieden. Als begeleider moet je oog hebben voor detail. Jouw uitdaging is om non - verbale communicatie te verstaan en vertalen. Het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen is onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. Voorkomende handelingen zijn onder andere medicatie delen, sondevoeding geven en zuurstof toedienen. Hier word je in geschoold en begeleid waardoor je bekwaam bent en je ook bekwaam voelt. Aanvullend ben je als persoonlijk begeleider en verpleegkundige in staat om samen met het team begeleidingsplannen vorm te geven.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een MBO 3 diploma (woonbegeleider), of MBO 4 diploma (persoonlijk begeleider en verpleegkundige)
 • Je hebt kwaliteiten in het bieden van veiligheid en vertrouwen;
 • Je bent iemand die zich elke dienst in wil zetten om samen te genieten en bent in staat om van de kleine dingen te genieten, een glimlach maakt jou dag goed.
 • Jij wilt van betekenis zijn voor het goede leven van de bewoners van de Marius Meijboom.

Waar ga je werken?
De Marius Meijboom is een woon en logeerhuis voor kinderen en volwassenen met een (zeer) ernstig meervoudige beperking. Er zijn 6 woongroepen waar 36 mensen wonen en op de logeergroep is er dagelijks plek voor 6 logés. Er is een intensieve samenwerking met Stichting Omega voor de dagbesteding. De Marius Meijboom is opgezet vanuit een samenwerking tussen Cordaan en Ons Tweede Thuis. We gebruiken het beste van beide organisaties om zo goed mogelijke zorg te bieden voor de mensen van de Marius Meijboom. Zie hier onze film en dan kort Cordaan en Ons Tweede Thuis. Ons Tweede Thuis is een deel van de samenleving en draagt hier op verschillende manieren aan bij. Deze bedrijfsfilm brengt, door de ogen van de cliënten hun wereld in beeld.

Enthousiast?
Mooi! Solliciteer hier dan direct online. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie kun je bellen of mailen naar Ingrid Leijen, locatiemanager van De Marius Meijboom, via  06-83535948 of ileijen@demariusmeijboom.nl. Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) maakt deel uit van onze procedure. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem contact op Ranoe Baidjoe via rabaidjoe@cordaan.nl of 06-39776184.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature