Welkom bij Cordaan

Welkom bij Cordaan

Geweldig dat je onze collega wordt! Bij Cordaan doen we er alles aan om van jouw verhaal een succesverhaal te maken. Op deze pagina vind je praktische informatie en handige telefoonnummers. En vertellen andere Cordaan medewerkers over wat hen drijft. Of je nu in de wijk, op een locatie of op ons hoofdkantoor aan de slag gaat: wij staan voor je klaar.

Al je gegevens op één plek

Bij Cordaan werken we met Youforce. Een slim systeem waarin je al je gegevens kunt uploaden en/of wijzigen. Na je arbeidsvoorwaardengesprek mailen we je hiervoor een gebruikersnaam en wachtwoord. Ben je gestart? Dan vind je er ook je salarisstroken. Je salaris wordt rond de 24ste van de maand betaald.

Korting op je zorgverzekering

Jij zorgt goed voor je cliënten en Cordaan zorgt goed voor jou. Daarom krijg je verschillende kortingen op bijvoorbeeld verzekeringen. Denk aan korting op je zorgverzekering maar ook op auto- of reisverzekeringen. Zodra je start kun je dit checken via Wijcordaan.

Jouw pensioen is goed geregeld
Misschien is het nog toekomstmuziek, maar weet dat je als Cordaan medewerker automatisch wordt aangemeld bij het PFZW (Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn). Wel zo’n fijn idee. Maandelijks wordt van je loon de pensioenpremie ingehouden. Meer weten over je pensioen of over aanvullende diensten van het pensioenfonds? Kijk op de site van PFZW of bel met (030) 277 55 77.

Bekijk de
Cordaan Talks!

Je hebt vast niet voor niets voor de zorg gekozen. Net als je collega’s in de Cordaan Talks. Een serie bijzondere gesprekken tussen een medewerker en cliënt. Samen praten ze over onderwerpen die soms schuren en altijd inspireren.

We staan voor je klaar

Heb je vragen? Neem contact op met je leidinggevende of bel de HR Service Desk via 088-23 02 600. Van maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:00 uur staan ze voor je klaar. Of kijk op Wijcordaan weten en vinden zodra je je inloggegevens hebt.

Meer weten over Cordaan als organisatie? Kijk dan op onze website