Omschrijving

Voor de afdeling Huisvesting is Cordaan op zoek naar een communicatieve aan- en verhuurconsulent met verbindende kwaliteiten. Heb je ervaring als (verhuur)makelaar in de huursector én wil je graag een bijdrage leveren aan een toonaangevende zorgverlener in Amsterdam? Lees dan snel verder!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (36 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao VVT in FWG 50; min. €3.097,00 en max. €4.264,00 bruto o.b.v. 36 uur;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn en reiskostenvergoeding conform cao VVT;
 • Een fietsplan en een jaarlijkse bijdrage aan fietsreparatie/onderhoud;
 • De mogelijkheid om hybride te werken;
 • Tot slot, een prachtige werkplek naast Amsterdam CS!

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Wat ga je doen?
Als aan- en verhuurconsulent ben je verantwoordelijk voor het tot stand komen van huurcontracten en bewaak en verbeter je het proces hiervan. Je draagt zorg voor de juiste en volledige contracten, huurprijzen en vastlegging van de afspraken met de verhuurders. Dit alles volgens de laatste wet- en regelgeving.

Je bent onderdeel van het team Verhuur & Beheer waarbinnen we samen werken aan verschillende onderdelen van het (ver)huurproces. Ook met de andere afdelingen van Huisvesting werk je nauw samen en zorg je voor de verbinding, bijvoorbeeld op het gebied van de demarcatie.

Jij bent de verbindende factor tussen de senioren huurders, (potentiële) huurders, BOG-huurders en huurders met een VGZ/GGZ of LVB-indicatie en verschillende belanghebbende instanties.

Je neemt deel aan de overleggen met de bewonerscommissies, woningcorporaties en andere instanties zoals Meldpunt Zorg en Overlast. Bemiddelen bij overlastsituaties behoort ook tot jouw takenpakket. Bij vragen, opmerkingen en/of problemen ben jij als aan-, en verhuurconsulent het eerste aanspreekpunt voor onze huurders.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis van huurrecht en weet deze te vertalen in het tot stand komen van de huurcontracten;
 • Je communiceert gemakkelijk en legt snel verbinding met anderen zowel intern als extern;
 • Je werkt accuraat en bent leergierig;
 • Je bent digitaal vaardig en bent goed bekend met Excel, Word, Outlook en na een inwerkperiode ook met ons vastgoedregistratiesysteem van Axxerion.

Waar ga je werken?
Cordaan is één van de grootste zorgverleners in Amsterdam, waar jaarlijks zorg wordt verleend aan 20.000 mensen. De zorg wordt aangeboden vanuit 120 locaties en 60 zorgteams in alle wijken van Amsterdam en Diemen, maar ook in Huizen en Nieuw-Vennep. Bij Cordaan werken bijna 6.000 medewerkers en ruim 2.500 vrijwilligers samen om de best mogelijke zorg te bieden.

De afdeling Huisvesting ondersteunt de cliënten en collega’s in de zorg en bestaat uit ca. 30 fte. Wij zijn als Cordaan Huisvesting verantwoordelijk voor het integrale vastgoedmanagement van de locaties en doen dat in vier teams.


Enthousiast?
Ben jij de aan- en verhuurconsulent die wij zoeken? Solliciteer dan direct online! Solliciteren is mogelijk tot en met 30 mei.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid dan je ongewenste postvak.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy Wilms, (officemanager) via wwilms@cordaan.nl of 06-15577096. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Marloes Alteveer (recruiter) via 06 – 4843 0289 of malteveer@cordaan.nl.


Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature