Omschrijving

Bepaal jij graag je eigen rooster? Ben je opzoek naar meer uren naast je vaste baan? Ben jij iemand die van afwisseling houdt? Kom dan als gediplomeerd helpende, verzorgende IG of verpleegkundige werken bij de flexpool van Cordaan voor De Marke De Meenthoek in Huizen, in de diensten die jou het beste passen!

Wat krijg je van ons?

 • Je krijgt een jaarcontract (min. 3 uur per week) met mogelijkheid tot verlenging bij gebleken geschiktheid;
 • Het salaris is conform CAO VVT en afhankelijk van je functie en werkervaring;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.


Wie ben jij?

 • In bezit van een diploma helpende zorg & welzijn niveau 2, verzorgende IG niveau 3 of verpleegkunde niveau 4/6 (BIG geregistreerd);
 • Je verpleegtechnische handelingen zijn up to date;
 • Minimaal 2 dagen beschikbaar per maand en inzetbaar via het flexbureau;
 • Je bent klantgericht, zelfstandig en werkt graag in teamverband;
 • Je bent stressbestendig, tactvol, en integer met een positieve instelling;
 • Deskundig en hebt een groot inlevingsvermogen;

Vereisten

Waar ga je werken?
Werken bij de flexpool is ideaal omdat je verzekerd bent van minimaal drie uur werk per week. Je geeft iedere week je beschikbaarheid door wanneer en hoeveel uur je kunt werken door in te tekenen op diensten. Je hebt dus helemaal de regie over je eigen rooster en het aantal uur dat je wilt werken. We bieden een gevarieerd aanbod van diensten voor verschillende doelgroepen in de ouderzorg. Als zorgprofessional bij de centrale flexpool ouderenzorg kan jij je opgeven voor verschillende diensten voor De Marke - De Meenthoek maar ook voor locaties in Amsterdam die Cordaan vertegenwoordigt.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse basiszorg voor cliënten, samen met je collega’s zorg je voor een prettige woon- en leefomgeving en kijk je wat de wensen en behoeften van de cliënt zijn. Je signaleert tijdig veranderingen in de gezondheid van de cliënt en rapporteert deze zowel mondeling als schriftelijk. Je verricht voorbehouden handelingen passend bij je functie. In contact met familieleden, mantelzorgers of zorg professionals laat jij je deskundigheid en inlevingsvermogen zien.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?

Herken je jezelf in deze vacature? Solliciteer hier dan direct online! Vertel ons je wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.  Wil je meer informatie over de locatie en functies van De Marke – De Meenthoek in Huizen, dan kun je contact opnemen met Lidy Onink (locatiemanager) via lonink@cordaan,nl of met Marloes Alteveer (recruiter) via 06 48430289.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf 

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature