Omschrijving

De behandeldienst van Cordaan zoekt voor onze woon zorg locaties in Amsterdam Noord en Amsterdam West een enthousiaste, ervaren en zelfstandige psycholoog (24-32 uur per week) met hart voor de ouderenzorg. Je maakt deel uit van de vakgroep psychologen in Amsterdam (West). Ben je een flexibele, gedreven psycholoog die houdt van een wisselende werkomgeving? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wat krijg je van ons?
Onze medewerkers vormen bij elkaar een afspiegeling van de stad en haar omgeving. De zorg die wij bieden, doen wij niet alleen met onze medewerkers en vrijwilligers maar wij zoeken ook de samenwerking op met zorgprofessionals, onderzoeksinstellingen en vele maatschappelijke organisaties. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (24 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 60 min. €3.938,- tot max. €5.593,- o.b.v. 36 uur (je krijgt per 1 oktober een CAO verhoging van 5%);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als psycholoog ben je werkzaam in een actieve en enthousiaste vakgroep van GZ-psychologen, een klinisch neuropsycholoog, masterpsychologen en Piogs. Je verricht de volgende werkzaamheden:

 • (Neuro)psychologische diagnostiek met betrekking tot het psychisch en cognitief functioneren van cliënten en het analyseren van gedragsveranderingen en/of andere problemen die hieruit kunnen ontstaan. Op grond van de diagnostiek stel je een behandelplan op, waarbij conclusies worden vertaald naar alledaagse situaties en waarover je voorlichting en instructies kunt geven aan betrokken;
 • Individuele en mediatieve behandeling en begeleiding van cliënten;
 • Overleg voeren met andere betrokken disciplines over de voortgang van het behandelplan;
 • Geven van psycho-educatie en een bijdrage leveren aan deskundigheidsbevordering.

Vereisten

Wie ben jij?
Voor deze functie in Cordaan staan de volgende functie-eisen centraal:

 • In bezit van een masterdiploma psychologie, in de richting van klinische neuropsychologie, gerontologie of klinische psychologie;
 • Als masterpsycholoog ben je in het bezit van de basisaantekening psychodiagnostiek (BAPD) en/of de logoverklaring;
 • Affiniteit met de doelgroep en ervaring in de ouderenzorg op het gebied van somatiek, psychogeriatrie en revalidatie;
 • Je kunt zelfstandig een omgangsadvies opstellen en een neuropsychologisch onderzoek uitvoeren;
 • Zelfstandigheid in het uitvoeren van werkzaamheden;
 • Collegiaal en gericht op samenwerking binnen een multidisciplinair team;
 • Visie op ouderenzorg en respect voor eigenheid van cliënten en hun systeem.
 • Je bent bereid om (op termijn) de opleiding tot GZ-psycholoog te volgen.

Waar ga je werken?
Cordaan biedt behandeling en begeleiding, gericht op gezondheid en welbevinden van individuele cliënten die aangewezen zijn op verpleeghuiszorg. De psychologen zijn onderdeel van het multidisciplinaire team dat werkt vanuit een omgevings- en cliëntgerichte visie waarbij de leefstijl van de cliënt richtinggevend is voor de keuze en uitvoering van de behandeling.

Je zal werkzaam zijn in locaties in Amsterdam West en/of Noord. De werkplek wordt op basis van ervaring en in onderling overleg met de vakgroep afgestemd. Als psycholoog maak je deel uit van de vakgroep psychologen. De vakgroep psychologie is een enthousiaste en jonge vakgroep. De vakgroep is georganiseerd in de vier regio's, en daarnaast centraal, met een vakgroepvoorzitter als vertegenwoordiging richting het management. Als GZ-psycholoog neem je deel aan het GZ-psychologen-overleg. Iedere masterpsycholoog ontvangt wekelijkse supervisie van een ervaren collega. Onderlinge verbinding, samenwerking en het verhogen van de kennis en expertise wordt door de groep als belangrijk ervaren. Opleiding en verdere ontwikkeling wordt gestimuleerd. Ieder jaar start een masterpsycholoog aan de opleiding tot GZ-psycholoog. Met regelmaat worden uitjes georganiseerd.

Enthousiast?
Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen, bel dan voor meer informatie Marjo Scheffer (manager behandelaren) via 06-27744545. Solliciteren is mogelijk tot 24 april.
Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature