Omschrijving

Mensen met een verstandelijke beperking verdienen het om prettig te wonen. Maar dat kan alleen met de juiste zorg en begeleiding. Wil jij je inzetten zodat zij zich in een leuke, veilige omgeving kunnen blijven ontwikkelen? Ben jij in het bezit van een zorgdiploma of bereid om deze te behalen? Word dan per direct (ondersteunend) begeleider op de Colijnstraat! We zoeken zowel mensen die dagdiensten als slaapdiensten willen draaien!

Wat krijg jij van ons?

 • Jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 35 (€2.338 en max. €3.294) o.b.v. een 36-urige werkweek);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomenen vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Pensioenregeling;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!

Wat ga je doen?
Als ondersteunend begeleider ben jij enorm belangrijk voor jouw cliënt. Op onze woongroepen wonen namelijk kwetsbare cliënten met een verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematiek. Je bent niet alleen de helpende hand in de alledaagse dingen (ADL handelingen) maar ook het vaste en vertrouwde gezicht. Vanwege jouw goede relatie met de bewoners kan jij goed signaleren wat zij nodig hebben. Onder begeleiding van de (persoonlijk) begeleider zorg jij ervoor dat elke cliënt zijn eigen haalbare doelen kan realiseren. Dat doe je door te werken vanuit een persoonlijk plan. Op deze locatie zijn wij ook op zoek naar mensen die wisselende diensten willen draaien. Lijkt jou dit leuk? Dan ben je op de Colijnstraat aan het juiste adres.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bezit een relevant zorgdiploma op mbo 3 of mbo 4 niveau;
 • Je bent beschikbaar voor 24-32 uur per week
 • Wisselende diensten te werken, ook slaapdiensten (14.30 's middags tot de volgende ochtend 9.30 uur)
 • Je werkt graag met de doelgroep: (MVB en LVB), hebt kennis van deze doelgroep of staat open om je erin te verdiepen;
 • Je beschikt over goede, communicatieve vaardigheden;
 • Je bent enthousiast, creatief en hebt gevoel voor humor.

Waar ga je werken?
Onze locatie Colijnstraat (Nieuw-West) zoekt per direct een (ondersteunend) begeleider voor ons hechte team dat volop in ontwikkeling is. De Colijnstraat is een 24-uurs zorg locatie in Amsterdam Nieuw-West met twee etages en 30 kleine, gezellige slaapkamers. Er is een prachtige tuin met zithoekjes en een vlindertuin. Er zijn 4 groepen met ieder 8 cliënten (ouderen 50+) met een LVB / MVB en een psychiatrische achtergrond. Zij hebben ook hulp bij ADL nodig. Collega´s ervaren het werken op de Colijnstraat als zeer prettig. Ze geven aan dat er een goede sfeer heerst binnen het team en dat het voelt als een warme familie. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van dit hechte team? Reageer dan snel onderaan deze pagina en wie weten verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe collega op de Colijnstraat!

Enthousiast?
Je kunt hier direct online solliciteren! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.
Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Marlyn ten Have via mtenhave@cordaan.nl of 06-28498511. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem contact op Ranoe Baidjoe via rabaidjoe@cordaan.nl of 06-39776184.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature