Omschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de gehandicaptenzorg en wil jij graag bijdragen aan een betere kwaliteit van leven voor onze cliënten? Dan is dit jouw kans! Cordaan is op zoek naar een enthousiaste en betrokken ondersteunend begeleider wonen gehandicaptenzorg. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning aan onze cliënten bij hun dagelijkse bezigheden. Je werkt nauw samen met het team en draagt bij aan een goede sfeer op de woonlocatie. Heb jij een MBO 3 diploma in de zorg en wil je graag werken in Amsterdam? Solliciteer dan nu en word onze nieuwe collega!

Wat krijg jij van ons?

 • Jaarcontract (24-32 uur) met uitzicht op verlenging of een vast contract;
 • Het salaris en inschaling is conform CAO Gehandicaptenzorg (p. 30) FWG 35; (min €2.338 en max €3.294 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als ondersteunend begeleider binnen de gehandicaptenzorg ben jij de steunpilaar van de cliënten. Jij biedt hen de ondersteuning die ze nodig hebben bij alle dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan hulp bij de persoonlijke verzorging en andere alledaagse handelingen. Jouw inzet maakt een wereld van verschil voor de cliënten. Ben jij enthousiast, empathisch en sta jij stevig in je schoenen? Dan ben jij de perfecte match voor deze uitdagende functie bij Cordaan.

Vereisten

Wie ben jij?  

 • Je beschikt over minimaal een relevante mbo 3 diploma in de zorg;
 • Je bent beschikbaar voor 24-32 uur per week en bent flexibel inzetbaar (ook weekend- en avonddiensten);
 • Je hebt ervaring of affiniteit met de doelgroep (cliënten met een matig verstandelijke beperking MVB);
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding;
 • Je werkt graag in teamverband;
 • Je bent een alleskunner; er worden allerlei activiteiten ondernomen;
 • Je hebt een goed gevoel voor humor en gezelligheid! 

Waar ga je werken?
Op dit moment zoeken wij Ondersteunend Begeleiders voor 4 locaties gelegen in Amsterdam-West, Zuid-Oost, & Diemen

Gerrie Knetemannlaan (West): 

Beschikbaar voor 32 uur per week. In de Gerrie Knetemannlaan in Bos en Lommer staat een moderne flat van elf etages met kleine woongroepen voor ouderen met dementie, ouderen met een verstandelijke beperking en mensen met psychiatrische of psychosociale problematiek. Je komt te werken op een woongroep met ouder wordende cliënten met een matig verstandelijke en licht verstandelijke beperking.

Senecastraat (Nieuw-West):

Senecastraat is een huis voor mensen met een verstandelijke beperking in Nieuw-West, een rustige buurt om te wonen. Er zijn twee woongroepen, op iedere woongroep wonen 8 bewoners en beide woonhuizen hebben een tuin. Op deze behandellocatie wonen mensen met een licht of matig verstandelijke beperking. Het is een gezellige locatie waar activiteiten worden georganiseerd en de mensen die er wonen houden van gezelligheid en structuur. Iedere bewoner heeft een eigen persoonlijk begeleider en woonbegeleider die fungeren als eerste aanspreekpunt. We bieden 24-uurs zorg wat betekent dat er 24 uur per dag iemand op de locatie is. De begeleiding ondersteunt op ieder gebied waar de bewoners hulp bij nodig hebben, bij het vinden en behouden van werk of dagbesteding, tot de schoonmaak van de kamer, het onderhouden van sociale contacten of andere begeleidingsvragen en zorgvragen.

Seegersplein (Zuid-Oost):

Het Wethouder Seegersplein ligt aan de rand van Amsterdam Zuidoost en bestaat eigenlijk uit twee geschakelde woonhuizen. Er zijn twee groepen, elke groep heeft een mooi ingerichte huiskamer en een gezamenlijke keuken. De bewoners wonen in een groep met zes medebewoners en hebben een eigen zit-slaapkamer. Achter het huis begint het natuurgebied de Hoge Dijk, hier kunnen de bewoners heerlijk wandelen en tot rust komen. De cliënten hebben een duidelijke zorgvraag ten aanzien van autisme, hechtingsproblemen en psychiatrische problematiek. Zij hebben een matige verstandelijke beperking. We bieden begeleiding passend bij het sociaal-emotionele ontwikkelingsniveau. Daarom is voor deze groepen veel voorspelbaarheid en duidelijkheid in de vorm van vaste afspraken en sturing gewenst. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

De Diem (Diemen):
Midden in Diemen, in een levendige, winkelrijke buurt staat verpleeghuis De Diem. De Diem is een woonlocatie waar verschillende doelgroepen wonen, voor de afdeling waar onze bewoners met een verstandelijke beperking wonen zijn wij op zoek naar een ondersteunend begeleider. Wij bieden intensieve begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. De doelgroep LVB, stuctuurbiedende begeleiding en MVB met een intensievere zorgvraag.

 • 24- 32 uur per week.

Ben jij enthousiast geworden over de vacature als ondersteunend begeleider bij Cordaan maar weet jij niet welke locatie het beste bij jou past? Neem dan gerust contact op met onze recruiter. Onze recruiter kan je alles vertellen over de verschillende locaties of doorsturen naar de juiste persoon. Samen kunnen jullie bekijken welke locatie het beste bij jou past en hoe jij als ondersteunend begeleider het verschil kunt maken voor onze cliënten.

Enthousiast? 

Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Vertel ons je wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met je op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Eileen Kooger (Recruiter) via ekooger@cordaan.nl of bel naar 06-39 53 40 52.

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature