Omschrijving

Cordaan heeft als grote zorgorganisatie een stevige maatschappelijke duurzaamheidsambitie die we door de ondertekening van de Green deal 3.0. in 2022 hebben bekrachtigd. Een belangrijk onderdeel daarvan is de aanpassing aan de vastgoedportefeuille, met als doelstelling het gemiddeld
energieverbruik te verminderen en de CO2 uitstoot terug te dringen.

Samen met onze energieadviseur hebben we daartoe een routekaart duurzaamheid opgesteld om deze doelstellingen voor de korte- en lange termijn te realiseren en leggen we nu de focus op de uitvoering.

We zoeken voor de afdeling Huisvesting een projectleider, die verantwoordelijk is voor de uitvoering van de duurzaamheidsprojecten gericht op de bestaande vastgoedportefeuille.

Spreekt de duurzaamheidsambitie van Cordaan je aan en ondersteun je ons graag bij de verduurzaming van de vastgoedportefeuille? Dan maken we graag kennis met jou!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (32- 36 uur p.w.) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, in FWG 60 (min € 3.767,- en max. € 5.593,- per maand o.b.v. 36 uur);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding;
 • Cordaan faciliteert thuiswerken.

Wat ga je doen?
Als projectleider duurzaamheid ben je verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de duurzaamheidsprojecten. Je hebt met de routekaart duurzaamheid een eigen projectenportefeuille. Hierbij houd je planning en budgetten nauwlettend in de gaten. Je gaat samen met onze vaste adviseurs op het gebied van energie op zoek naar de beste oplossingen voor Cordaan zowel voor de lange- als de korte termijn. Op die manier heb je de vrijheid om -binnen kaders- invulling te geven aan de exacte uitvoering. 

Voor de uitvoering onderhoud je contact met zowel collega’s binnen de afdelingen Huisvesting -op Het Havengebouw- als met de verschillende collega’s op de locaties (op een enkele na) in Amsterdam. De routekaart duurzaamheid heeft zowel raakvlakken met het Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP), vallend onder het team Technisch Beheer, als met nieuwe projecten en transformaties vallend onder het team Ontwikkeling en Projecten. 

Als projectleider duurzaamheid maak je onderdeel uit van het team Technisch Beheer en rapporteer je aan de betreffende manager. Het enthousiaste team van Technisch Beheerders ondersteunt bij de invulling van de duurzaamheidsopgave voor hun locaties. Jij maakt het team compleet. Met je actieve houding draag je bij aan de energie in het team. Je zoekt actief afstemming met de andere teams van huisvesting om de projectmethodiek en Plan-Do-CheckAct gestalte te geven, te leren en te verbeteren. Maar je vergeet ook de rest van de organisatie niet. Jij weet welke balans hierin nodig is om het optimale resultaat te bereiken. 

Duurzame zorg is als onderdeel van de strategische koers van Cordaan opgenomen onder "Samen Werken". Binnen Huisvesting is duurzaamheid een van onze drie aandachtsgebieden in het jaarplan voor 2024. De directie Huisvesting zal functioneel sturing geven aan het programma Duurzaamheid.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau en een bouwkundige of technische achtergrond;
 • Je hebt ervaring met en kennis van de verduurzamingsopgave in de gebouwde omgeving;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als projectleider of een soortgelijke functie;
 • Affiniteit met technische wet & regelgeving is een pre;
 • Je bent flexibel en hebt een oplossingsgericht en proactieve werkhouding;
 • Je bent een teamplayer, hebt sterke communicatieve vaardigheden en weet hoe je anderen meekrijgt in veranderingen binnen een project;
 • Je weet goed te prioriteren, hebt een goed oog voor detail en kunt goed overzicht houden over de verschillende projecten.

Waar ga je werken?
Cordaan is één van de grootste zorgverleners in Amsterdam, waar jaarlijks zorg wordt verleend aan 20.000 mensen. De zorg wordt aangeboden vanuit 120 locaties en 60 zorgteams in alle wijken van Amsterdam en Diemen, maar ook in Huizen en Nieuw-Vennep. Bij Cordaan werken bijna 6.000 medewerkers en ruim 2.500 vrijwilligers samen om de best mogelijke zorg te bieden. De afdeling Huisvesting ondersteunt de cliënten en collega’s in de zorg en bestaat uit ca. 30 fte. Wij zijn als Cordaan Huisvesting verantwoordelijk voor het integrale vastgoedmanagement van de locaties en doen dat in vier teams, waarvan team Technisch Beheer er een is.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?
Ben jij de projectleider duurzaamheid die wij zoeken? Solliciteer dan direct online! Solliciteren is mogelijk tot en met 8 maart. 

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestigingsmail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check nog even je ongewenste postvak.

Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Wendy Wilms (officemanager) wwilms@cordaan.nl of 06-15577096. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Marloes Alteveer (recruiter) via 06 – 4843 0289 of malteveer@cordaan.nl.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature