Omschrijving

Ben jij een ervaren planner met een talent voor organiseren? Cordaan zoekt namelijk een Planner zorg & transport voor 32 uur per week. Wil jij je talenten inzetten voor het welzijn van onze ouderen en cliënten met een verstandelijke beperking?

Wat krijg je van ons?

Onze arbeidsvoorwaarden zijn voor deze functie conform cao VVT.

 • Een jaarcontract van 32 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Mogelijkheid om jouw auto gratis te parkeren op locatie;
 • Een salaris van minimaal €2695,00 tot maximaal €3502,00 (FWG 40) op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform cao;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto!

Wat ga je doen?

Als Planner vervoer bij Cordaan ben jij verantwoordelijk voor het efficiënt plannen van ritten tussen woonvoorziening/-adres en werk-/dagbesteding voor onze cliënten. Verder organiseer jij het vervoer en het inplannen van overige klussen en ritten.

De transportplanner werkt nauw samen met een divers team van chauffeurs,ij plant hun diensten in een maandrooster en instrueert de chauffeurs waar nodig. Je werkt in een team en rapporteert aan de teamleider cliëntenvervoer en transport.

Vereisten

Wie ben jij? 

 • Je bent beschikbaar voor 32 uur tussen 8:00 en 16:30 uur
 • Je bent in het bezit van een relevant diploma op minimaal HBO niveau en je hebt ervaring in een soortgelijke functie; 
 • Je bent stressbestendighebt goede sociale vaardigheden, houdt van accuraat werken en bent zelfstandig; 
 • Je hebt goede kennis van Outlook, Word en Excel; 
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs; 
 • Je kunt nauwkeurig, probleemoplossend en systematisch werken. 

Waar ga je werken? 
Deze vervoer afdeling van Cordaan bevind zich in Amsterdam-West, in het gebouw de Riekerhof, naast het Rembrandpark. Op het parkeerterrein is er genoeg plek om jouw auto te parkeren. 

Enthousiast?
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren, wij zijn erg benieuwd naar jou. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog vragen? Neem contact op met Mireille Blom (Teamleider Vervoer Cordaan) via miblom@cordaan.nl of bel naar 06 11 08 67 09.  

Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Eileen Kooger (Recruiter WWD) via ekooger@cordaan.nl of bel naar 06 39 53 40 52. 

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature