Omschrijving

Ben jij verpleegkundige met een Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) specialisatie of wil je je graag verdiepen in de GRZ? Dan is dit een uitstekende kans. De GRZ in Nieuw Vennep zoekt flexibele aanpakkers die 32 uur beschikbaar zijn en wel van een uitdaging voor de cliënt houden! 


Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract voor 32 uur (startdatum in overleg, voorkeur voor 1 december) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 45 min. € 2.863,- en max. €3.471,- bruto per maand o.b.v. 36u.;
 • Vakantiegeld van 8% en eindejaarsuitkering van 8.33% van je bruto jaarsalaris;
 • Heb jij de ambitie om door te groeien? Dan kijken wij graag met je mee naar de ontwikkelmogelijkheden binnen Cordaan!;
 • Draag jij als nieuwe collega ook weer een nieuwe collega aan? Dan ontvang jij maar liefst €250,- netto op jouw bankrekening!;
 • Reparatievergoeding tot €80,- per jaar voor jouw fiets en Cordaan bied een fietsenplan aan;
 • Bouw je netwerk uit via de gezellige (netwerk)borrels en evenementen van bijvoorbeeld JongCordaan!


Wat ga je doen?
Kom werken op een afdeling, speciaal ingericht voor revalidatie na een ziekenhuisopname. Binnen de GRZ wordt elke dag gewerkt met de cliënt aan een veilige terugkeer naar huis. Als verpleegkundige werk je in een gelijkwaardig multidisciplinair team en creëer je samen een revalidatieklimaat. Hierin help je cliënten regie te voeren over hun eigen revalidatie. Met je team stimuleer je de cliënt in zelfredzaamheid en een snelle terugkeer naar de thuissituatie. Als verpleegkundige ben je voor de cliënt naast de behandelaren de verlengde schakel voor het bereiken van zijn/haar revalidatiedoelen.Er wordt hier een écht revalidatieklimaat aangeboden. Dat betekent dat wij hier voornamelijk met de handen op de rug werken en cliënten zoveel mogelijk zélf laten doen.

Vereisten

Wie ben je?
Verpleegkundigen die kennis van zorg en revalidatie kunnen combineren zijn zeer welkom bij Cordaan.

 • Je bent in bezit van een diploma verpleegkundige (niveau 4 of 5);
 • Je hebt affiniteit met revalidatie en bent bereid het GRZ-leertraject te volgen (indien nodig);
 • Je hebt een positieve instelling en draagt bij aan een goede sfeer;
 • Je bent ambitieus, deskundig en hebt inlevingsvermogen;
 • Je staat ervoor open om bij voorkeur alle diensten te draaien; dag en avond en bij uitzondering een nachtdienst.


Waar ga je werken?
In Het Zomerpark is een modern woon- en zorgcentrum met een dorps en gemoedelijk karakter. Deze locatie in Nieuw-Vennep biedt allerlei vormen van zorg aan: ouderenzorg voor diverse doelgroepen, zoals psychogeriatrie, somatiek en ook 1 afdeling geriatrische revalidatie zorg, waar wij nu dus een verpleegkundige collega zoeken. Op de GRZ-afdeling is er plaats voor 23 cliënten, die zoveel mogelijk worden gestimuleerd in zelfredzaamheid. De cliënten verblijven veelal 6-12 weken bij ons totdat ze weer sterk genoeg zijn om naar huis te gaan.


Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie neem dan contact op met Marlies Akemann (teammanager) via 06 - 38988655.


Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature