Ouderenzorg

Jij bent de toekomst
van de Ouderenzorg

alle vacatures leren en werken naar stage vakantiekrachten

Ontdek jouw baan bij Cordaan

Wil jij in de zorg werken én blijven groeien? Kom dan werken bij een organisatie die zorgt dat jij tot bloei komt. Bij wie je je ontwikkelt volgens je eigen groeipad. En die je scherp houdt met opleidingen en trainingen. Naar welk werkveld jouw hart ook uitgaat, Cordaan biedt dit allemaal.

Ouderenzorg

Bij Cordaan ben je nu al bezig met de toekomst van de zorg. Jouw eigen toekomst – hoe je tot bloei komt als zorgprofessional. Maar ook de toekomst van de ouderen en mensen met een beperking voor wie jij zorgt. Samen kleuren we de toekomst van de zorg.

Ben jij de toekomst van de Ouderenzorg? Cordaan biedt deze vorm van zorg aan in verschillende zorgdomeinen. Sommige vacatures staan open voor meerdere locaties, lees daarom goed de vacature of neem een kijkje bij onze locatietool. Voor vragen over de vacatures vind je de contactgegevens van de recruiters onderaan deze pagina.

Jij bent de toekomst van de…

Zorg in de Wijk/Zorgeloos Thuis

De Cordaan wijkteams bieden zorg en ondersteuning in alle wijken van Amsterdam, Diemen en Huizen. We komen bij mensen thuis, bijvoorbeeld voor verpleegkundige hulp bij ziekte of verzorging na een ziekenhuisopname. Ook ondersteunen de verpleegkundigen en verzorgenden cliënten bij het uitvoeren van de dagelijkse huishoudelijke taken. Bij Zorgeloos Thuis biedt Cordaan thuiszorg aan ouderen met een indicatie voor een verpleeghuis, deze zorg biedt de mogelijkheid om meer tijd en aandacht te besteden aan de cliënten. Zo is er ruimte voor wandeling, om samen te koken of voor begeleiding naar een arts. Wat er op dat moment maar nodig is of waar de cliënt behoefte aan heeft.

Wonen met Zorg voor Ouderen

Voor wie niet meer zelfstandig thuis kan wonen met mantelzorg of thuiszorg, heeft Cordaan diverse woonvormen met uiteenlopende mogelijkheden in zorg en ondersteuning in Amsterdam, Diemen, Nieuw-Vennep en Huizen. Cliënten kunnen wonen in een verzorgingshuis met weinig ondersteuning, in een verpleeghuis met intensieve zorg, of in een van onze huishoudelijke kleinschalige woonvoorzieningen. Er zijn ook gespecialiseerde afdelingen met hospice-units voor intensieve palliatieve zorg

Specialistische Zorg Ouderen

Het Expertisecentrum Geriatrische Revalidatie Zorg biedt revalidatiezorg aan. Het laat zich het beste omschrijven als excellente zorg tussen ziekenhuis en thuis in: alles richt zich op een zo goed en snel mogelijk herstel van de cliënt. De cliënten verblijven tijdelijk op deze afdeling en hebben als doel om, na een revalidatie traject, weer naar huis terug te keren. De GRZ locaties van Cordaan, in Amsterdam en Nieuw-Vennep, houden zich bezig met onderzoek, ontwikkeling, scholing en training. Ook werken we nauw samen met o.a. universiteiten, hogescholen, kennisplatforms en beroepsorganisaties.

Bekijk alle vacatures op de kaart

Blijven groeien bij Cordaan

Bij Cordaan krijg je alle kans om je vakkennis op peil te houden. Maar we vinden het net zo belangrijk dat je je blijft ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Tijdens je loopbaan bij ons, geven we je hier dan ook alle ruimte voor. Wil je verder leren via een vakopleiding? Beter functioneren dankzij bijvoorbeeld timemanagement of mindfulness? Het beste uit je team halen? Of werken aan je leiderschapskwaliteiten? Het kan allemaal.

Wil je meer weten over onze opleidingsmogelijkheden?

Neem contact op met een van onze recruiters of mail naar recruitment@cordaan.nl.

Bekijk de
Cordaan Talks!

Je hebt vast niet voor niets voor de zorg gekozen. Net als je collega’s in de Cordaan Talks. Een serie bijzondere gesprekken tussen een medewerker en cliënt. Samen praten ze over onderwerpen die soms schuren en altijd inspireren.

Wij vertellen je graag meer

Wil je meer weten over een vacature? Bel of whatsapp met een van onze recruiters.

Cherrelin Imanuel

Zorg in de Wijk en Zorgeloos Thuis
06-41690989 cimanuel@cordaan.nl

Jacco Tilgenkamp

Zorg in de Wijk & Zorgeloos Thuis
06–34455809 jtilgenkamp@cordaan.nl

Ranoe Baidjoe

Jeugd en Intensieve Zorg
06-39776184 rabaidjoe@cordaan.nl

Eileen Kooger

Wonen, Werk & Dagbesteding
06-39534052 ekooger@cordaan.nl

Larissa Cöhrs

GGZ/LVB+
06-42405602 lcohrs@cordaan.nl

Romy van Beek

Wonen met Zorg voor Ouderen (intramuraal)
06-38690748 rvanbeek@cordaan.nl

Marloes Alteveer

Wonen met Zorg voor Ouderen (intramuraal), management & diensten
06-48430289 malteveer@cordaan.nl