GGZ/GHZ/Jeugd

Jij bent de toekomst
van de GGZ/GHZ/Jeugd

alle vacatures leren en werken naar stage vakantiekrachten

Ontdek jouw baan bij Cordaan

Wil jij in de zorg werken én blijven groeien? Kom dan werken bij een organisatie die zorgt dat jij tot bloei komt. Bij wie je je ontwikkelt volgens je eigen groeipad. En die je scherp houdt met opleidingen en trainingen. Naar welk werkveld jouw hart ook uitgaat, Cordaan biedt dit allemaal.

GGZ/GHZ/Jeugd

Bij Cordaan ben je nu al bezig met de toekomst van de zorg. Jouw eigen toekomst – hoe je tot bloei komt als zorgprofessional. Maar ook de toekomst van de ouderen en mensen met een beperking voor wie jij zorgt. Samen kleuren we de toekomst van de zorg.

Ben jij de toekomst van de GGZ/GHZ/Jeugd? Cordaan biedt deze vorm van zorg aan in verschillende zorgdomeinen. Sommige vacatures staan open voor meerdere locaties, lees daarom goed de vacature of neem kijkje bij onze locatietool. Voor vragen over de vacatures vind je de contactgegevens van de recruiters onderaan deze pagina.

Jij bent de toekomst van de…

GGZ/LVB+

Cordaan’s geestelijke gezondheidzorg (GGZ) ondersteunt mensen met psychiatrische kwetsbaarheden. Denk hierbij aan cliënten met schizofrenie, autisme of borderline. Binnen de GGZ werken we vanuit de herstelvisie. We hebben als uitgangspunt om de zelfredzaamheid en het welbevinden van de cliënten zo veel mogelijk te bevorderen of het nu gaat om werk, huishouden of sociale contacten. Dit zorgdomein wordt gecombineerd met de zorg voor mensen met een licht verstandelijke beperking.

Wonen, Werk en Dagbesteding

Cordaan’s verstandelijk gehandicaptenzorg (VGZ) biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking van jong tot oud, van licht tot zeer ernstig verstandelijk beperkt, met of zonder bijkomende andere beperkingen. Of ze nu thuis of in een gezin wonen, of op zichzelf of in een speciale woonvoorziening. En als het nodig is, bieden we zorg op school, in een dagcentrum of in een vrij bedrijf. Binnen de VGZ passen we verschillende methodieken toe, waaronder de LifeWise methodiek en het Triple-C behandelmodel.

Jeugd

Cordaan Jeugd richt zich ten eerste op het kind met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Maar ook de ouders met een verstandelijke beperking met hun kinderen zijn een doelgroep. Cordaan Jeugd biedt zorg en specifieke begeleiding door middel van de kinderdienstencentra, de zorgonderwijsgroep, het speciaal onderwijs, het kindverpleegkundig team, gezinsbegeleiding en de woon- en logeergroepen. Zo bieden we de best passende zorg om kind én ouder een zo goed mogelijke ontwikkeling en menswaardig bestaan te geven.

Intensieve Zorg

Bij Cordaan bieden we intensieve zorg aan mensen met een beperking. Onze zorg is gericht op het ondersteunen van onze cliënten bij hun dagelijkse activiteiten en het verbeteren van hun kwaliteit van leven. We werken samen met onze cliënten en hun families om ervoor te zorgen dat ze de zorg krijgen die ze nodig hebben.

Onze zorgverleners zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring in het werken met mensen met een beperking. Ze zijn toegewijd aan het bieden van de best mogelijke zorg en ondersteuning aan onze cliënten. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder persoonlijke verzorging, verpleging, therapie en begeleiding.

Bij Cordaan streven we ernaar om onze cliënten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen en het leiden van een zo zelfstandig mogelijk leven. We zijn er trots op dat we een belangrijke rol spelen in het leven van onze cliënten en hun families.

Bekijk alle vacatures op de kaart

Blijven groeien bij Cordaan

Bij Cordaan krijg je alle kans om je vakkennis op peil te houden. Maar we vinden het net zo belangrijk dat je je blijft ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Tijdens je loopbaan bij ons, geven we je hier dan ook alle ruimte voor. Wil je verder leren via een vakopleiding? Beter functioneren dankzij bijvoorbeeld timemanagement of mindfulness? Het beste uit je team halen? Of werken aan je leiderschapskwaliteiten? Het kan allemaal.

Wil je meer weten over onze opleidingsmogelijkheden?

Neem contact op met een van onze recruiters of mail naar recruitment@cordaan.nl.

Bekijk de
Cordaan Talks!

Je hebt vast niet voor niets voor de zorg gekozen. Net als je collega’s in de Cordaan Talks. Een serie bijzondere gesprekken tussen een medewerker en cliënt. Samen praten ze over onderwerpen die soms schuren en altijd inspireren.

Wij vertellen je graag meer

Wil je meer weten over een vacature? Bel of whatsapp met een van onze recruiters.

Cherrelin Imanuel

Zorg in de Wijk en Zorgeloos Thuis
06-41690989 cimanuel@cordaan.nl

Jacco Tilgenkamp

Zorg in de Wijk & Zorgeloos Thuis
06–34455809 jtilgenkamp@cordaan.nl

Ranoe Baidjoe

Jeugd en Intensieve Zorg
06-39776184 rabaidjoe@cordaan.nl

Eileen Kooger

Wonen, Werk & Dagbesteding
06-39534052 ekooger@cordaan.nl

Romy van Beek

GGZ/LVB+
0638690748 rvanbeek@cordaan.nl

Chantal Vingerling

Wonen met Zorg voor Ouderen (intramuraal)
06-28171503 cvingerling@cordaan.nl

Marloes Alteveer

Wonen met Zorg voor Ouderen (intramuraal), management & diensten
06-48430289 malteveer@cordaan.nl